DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 57: Om vores ansvar for den falske pandemi

151 Views

// DFF 2021

Episode 57 – Vores ansvar for den falske pandemi

PCR-testen er kun gyldig op til 25 cykler, men overalt i verden køres testen fra 35-45 cykler, derfor er resultaterne videnskabeligt ugyldige for næsten alle positive resultater er falsk-positive. Det betyder at der intet bevis på en pandemi er.

Der har heller aldrig tidligere været en virus-pandemi, som slog folk ihjel for alvor. Selv ved den spanske syge viste dødsårsagen sig at være bakteriel lungebetændelse, forårsaget af indånding af bakterier ophobet i maskerne ved brug.

Men alligevel bliver folk presset til at tage vacciner, som slet ikke er vacciner, men en farlig mRNA-indsprøjtning og det ligner at formål er, at reducere Jordens befolkning. 

Hvorfor skal hele verden ellers modtage en så farlig vaxxine, mod en ufarlig sygdom? Det giver ingen mening i forhold til sundhed.

Der er allerede plads til registerering af mange vaccinedoser på de digitale ID/vaccinepas, så det er klart, at planen er en løbende re-vaxxination af verdens befolkning. Giftigheden fra vaccinen vil akkumulere for hver vaxxination, og vi skal vaxxineres indtil vi alle er døde…

WHO er bundkorrupt, det ved vi allerede fra svineinfluenza skandalen fra 2009 hvor det viste sig at WHO er blevet til verdens medicin salgsorganisation.

Men ingen medier siger noget som helst imod corona-narrativet. Er det ikke underligt synes du? Ikke nok med det, så bliver man også censureret hvis man selv skriver eller poster noget corona kritisk på facebook eller instagram, twitter.

Og hvorfor gennemføres denne plan, når den falske pandemi ødelægger vores liv i alle aspekter – både vores sundhed og livsglæde?

Der er desværre tale om et komplot. Verdens rigeste, også kaldt “eliten” ved godt, at testen er ugyldig. De ved godt det hele er et trick. Og vi der også ved det, må tage ansvar og gør noget ved det. For inden længe er det vores børn der skal dø af de farlige vaxxiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *