DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 56: Om magtfuldkommenhed

98 Views

// DFF 2021

Den 28. september 1943, var den højtrangerende naziofficer, Georg Ferdinand Duckwitz, udstationeret i Danmark. Han fik et praj om, at alle danske jøder skulle indfanges og sendes i koncentrationslejr. Han kontaktede Hedvig, lederen af den danske modstandsbevægelse, og i løbet af få dage var 7800 jøder transporteret til Sverige.

Sørens far og farfar var ombord på skibet til Sverige, fordi farfaren var halvt jøde. Farfarens mor var jøde, så han var teknisk set jøde (ifølge jøderne selv og nazisterne i øvrigt).

Nazisterne var kommet til magten demokratisk og havde ændret den tyske forfatning, så de var blevet magtfuldkomne. Nazisterne ville af med jøderne, så de spillede Gud og ville eksportere de danske jøder direkte til efterlivet, men de kom kun til Sverige.

Nu er virksomhederne også blevet enormt magtfulde og bestemmer over staterne, så deres magt er heller ikke balanceret. Industrien er blevet magtfuldkommen.

Folkemord er også på menuen denne gang, men nu er det alle os almindelige mennesker der er ved at blive sendt i graven. Den økonomiske elite vil nemlig reducere antallet af mennesker på Jorden ned til de 700 millioner, som de mener er bæredygtigt, hvis vi fortsat lever som rovdyr (læs om “The Great Reset”). Eliten mener, at de ubrugelige ædere mest effektivt ekspederes, ved at bilde dem ind, at der en pandemi og at en giftig mRNA-indsprøjtning faktisk er en vaccine.

Søren er her kun i dag, fordi hans far og farfar blev reddet fra den nazistiske galskab. Det er måske en del af forklaringen på, at han elsker Sverige?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *