DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 55: Om globalisternes menneskesyn

208 Views

// DFF 2021

Globalisternes menneskesyn er noget af det mest uhyggelige at kigge ind i. De ejer bankerne, medierne og de tusind største industrivirksomheder. De ejer verden.

De vil nu også eje vores kroppe; Tvangsbehandle og vaccinere os.

Coronapandemien har kostet ca. 1000 milliarder indtil videre, bare i Danmark, og en stor del af de penge er gået direkte til globalisterne. 

Der har været massiv fejlbehandling med respiratorer, direkte styret af WHO. Det har været planlagt for at folk skal dø af Covid-19. Der sker en dehumanisering gennem isolering og maskering og man kan uden tøven konkludere, at menneskeliv ikke betyder meget for globalisterne.

De har ikke de grundlæggende menneskelige værdier grundet i kærlighed, men vil gøre os alle til isolerede cyborgs. De giver folk giftige mRNA-indsprøjtninger forklædt som vacciner, hvilket vil decimere verdensbefolkningen ned til 10% over de næste 10 år hvis alle vaxxineres hvert halve år. De vil reducere verdensbefolkningen til et bæredygtigt antal.

Vi skal alle overvåges og styres totalt ved en chip i vores krop med vores digitale penge på og den bliver bare slukket, hvis vi er ulydige overfor regimet.

Grunden til alt dette er fordi globalisterne mener at vi er for dumme til at vågne op og tage ansvar og leve bæredygtigt. Vi lever ikke i balance med naturen og når det materialistiske forbrugsmønster de rige har, også kommer til den fattige verden. ja så vælter planeten, hvis udviklingen fortsætter som den gør nu. Planeten er ved at blive spist op af menneskeheden.

Det som globalisterne gør nu, er den største forbrydelse mod menneskeheden, der nogensinde har fundet sted. Men noget må gøres, men hvad? Hør Sørens bud på dette i denne episode af The Daily Show på DFF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *