DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 53: Coronabedraget er ikke nyt

408 Views

// DFF 2021

Søren læser i en bog, der hedder the invention of the AIDS virus, af Peter Duesberg. Bogen er bakket op af Kary Mullis, opfinderen af PCR testen, som siger at det er bedrag for at man kan tjene en masse penge på en sygdom, som slet ikke findes.

AIDS findes, men er ikke forårsaget af HIV virus. Peter Duesberg kalder den en ufarlig passager virus. Kary Mullis, opfinderen af PCR testen og Nobelprismodtager, blev inviteret med til videnskabelige konferencer der spurgte ind til hvilke videnskabelige kilder lå til grund for at HIV virus skulle forårsage AIDS og der var ingen der vidste det.

Mange homoseksuelle er blevet behandlet med antivirale midler, som Peter Duesberg siger, giver AIDS. Men det ser ud til det lykkedes gennem mediemanipulation, at få hele verden til at tro, at der en farlig AIDS sygdom forårsaget af en HIV virus.

Nå Søren går tilbage i litteraturen, finder han ofte kritikere, som skriver bøger, eks. Ulrik Abel som skriver at anti-cancer kemoterapi har aldrig gavnet nogen. Den ødelægger livskvalitet og slår folk ihjel. Det dokumenterede han i 1991 i en bog. Efterfølgende blev han forfulgt og forbudt at forske i cancer og industrien kunne få alle nye kure til at se gode ud, ved at sammenligne dem med det giftige kemoterapi.

Den terapeutiske værdi af lægemidler generelt, er meget dårlig, men alligevel fortsætter man med at bruge dem. Dødstal tæller typisk sket ikke med i statistikken.

Vaccinerne mod COVID-19 er også meget farlige, men gør ingen gavn, for der er ingen farlig virus – ingen pandemi. Og folk der dør indenfor en måned af vaccination kommer overvejende ikke i vaccinebivirkningsstatistikken. Fordi det kræver at læge bruger ubetalt tid på at udfylde papirerne.

Der er dyb benægtelse omkring skader fra vaccinerne fordi vi har fået at vide, at der ikke er nogen fare. Folk registrerer ikke skaderne som vaccinebivirkninger og hele systemet er defensivt.

Søren har aldrig været ude for noget lignende bedrag, på trods at han har kæmpet mod “the deep state” siden sin ungdom. Corona er det ultimative styringsværktøj for eliten til at styre verden for én familie ejer næsten samtlige nationalbanker i verden, og det er næsten ufattelig hvor meget magt de har. 

Omsætningen i medicinalindustrien er steget fra 2000 milliarder dollars om året til 10.000 milliarder dollars om året. Alle de store firmaers aktier stiger i værdi. Follow the money, siger Søren.

Vågn op og vær med til at slås for at verden ikke går ad helvede til, nu MÅ tyrannerne stoppes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *