DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 52: Magt v/s ret

191 Views

// DFF 2021

Magten bestemmer det hele og retten er forsvundet. Basis for verden magtmisbrug og er styret af penge.
Men ingen kan tage magten fra os. Retten til vores krop er vores egen. Bare fordi man har pengemagt, så betyder det ikke at man har ret til at skade, lyve og bedrage. Vi har stadig ret til egen krop og ingen kan tage den fra os.
Men alligevel siger næsten alle ja, når vaccine sprøjten tilbydes. 

Men det er måske heller ikke så underligt, når ca 50% af Danmarks befolknings intelligens ligger under gennemsnittet og derfor ikke kan tænke selv og ender med at tro på alt hvad medierne skriver. Ved man lidt, ved man også at medierne styrer verden politisk, så det er derfor en livsfarlig cocktail, når medierne lyver for os. 
Derfor har vi brug for objektive medier, i stedet for hjernevaskede eller korrupte medier der lyver og skader verden.
Magt og ret er forskelligt, og vi må stå for vores ret, og ikke give den fra os. Vi må ikke lade os hjernevaske og bare blindt tro på det medierne skriver og det politikerne siger. Vi må undersøge tingene og træffe valg om vores krop på et klogt grundlag. Men når hjernevaskede eller korrupte læger, journalister og politikere, som deler historierne fra medierne, WHO og industrien, så er det svært ikke at tro på dem. Oven i det, er der desværre mange sygeplejersker, læger og endda lægmænd som absolut ingenting ved, der udgiver sig for at være eksperter i COVID og på arrogant vis spreder falske historier – og vi har en skrue uden ende. 
Spørgsmålet er, hvordan kan dette galskab stoppes?

Søren giver os i denne episode hans forslag til en løsninger på dette spørgsmål og opfordrer fx alle til at læse gode bøger om emnet, med gode kilder, så vi ikke kan føres så let bag lyset. 
Læs fx:

“Corona, False Alarm?: Facts and Figures” af Karina Reiss & Sucharit Bhakdi”The Corona Lie – unmasked: Evidence, facts, backgrounds” af Hermann Von Bering. Sidstnævnte bog kan fåes på PDF på dansk på www.danmarksfriefjernesyn.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *