DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Nye Borgerlige-spidskandidater kritiserer åbent coronapolitik: Vi fyldes med løgn om corona og vaccinen!

737 Views

// DFF 04.11.2021

Foto: Mathilde Grafström

Kritik af håndteringen af coronavirus fylder næsten ligeså meget som de Nye Borgerliges andre mærkesager som kritik af indvandring og skattetryk.

“Danskerne bliver fyldt med løgn om coronavacciner. Bivirkninger fra vaccinerne belaster sundhedsvæsenet mere end covid-19. Tilbuddet om vacciner er en offentlig vittighed.”

Sådan siger de Nye Borgerliges spidskandidater på flere sociale medier i forbindelse med kommunalvalget.

Potentielle vælgere kan også møde følgende budskaber fra partiet:

– Sundhedsmyndighedernes strategier ikke er baseret på videnskaben

– Mundbind ikke har en effekt

– Covid er en relativt fredelig sygdom, som forsvindende få bliver alvorligt syge med.

– Aktuelt er det bivirkningerne fra vaccinen, der belaster vores sundhedsvæsen – ikke covid.

– Danskernes fokus bør være på at styrke eget immunforsvar.

– Vores myndigheder og eksperter skal skal dyrke videnskaben i stedet for egne sløje og udokumenterede mavefornemmelser og fejlslagne beregninger

– Vi fyldes med løgn om corona og vaccinen

– En vaccine meget få eller ingen behøver

– Kuren er værre end sygdommen

– Tilbuddet om vaccine er en offentlig vittighed

– Profilbilleder med budskabet “Jeg er fuldt uvaccineret”.

– Hele seks af de spidskandidater, der stiller op for Nye Borgerlige i København, har delt kritisk indhold om coronavirus og vaxxiner.

Claus Bøgh Svenningsen, spidskandidat for Nye Borgerlige i Lyngby-Taabæk Kommune, er en af de mest aktive kritikere af corona vaxxinen, og med sine næsten 15.700 følgere på Facebook får han budskaberne ud til en stor gruppe af læsere. Med den indflydelse, er han nok til den politiker i Danmark der er mest åben og kritisk over for håndteringen af Corona.

Claus Bøgh Svenningsen møder hård kritik ikke kun fra medierne der kalder hans ord “vildledende”, men også fra Allan Randrup Thomsen, professor i eksperimentel virologi, som mener at de Nye Borgerlige fordrejer sandheden og deler deciderede løgne.
“Det er decideret uansvarligt, når vi samtidig er et sted i forhold til epidemien, hvor vi er afhængige af, at så mange som muligt lader sig vaccinere” har han udtalt.
Men Claus Bøgh Svenningen holder stand og udtaler til TV2, at han ikke mener der er noget problematisk i, at han udtaler sig om corona og vacciner samtidig med at han er spidskandidat til kommunalvalget for Nye Borgerlige i Lyngby-Taarbæk.

“Mit vigtigste budskab er, at folk selv skal beslutte, om de vil lade sig vaccinere og ikke lade sig presse af myndighederne” siger Claus Bøgh Svenningsen, som ikke selv er vaccineret, da han ikke mener, coronavirus er en farlig sygdom.

Peter Seier Christensen, formand for de Ny Borgerlige udtaler, at det ikke er en del af Nye Borgerliges politik at være skeptiske over for corona-vaccinen og at de vaccine-skeptiske spidskandidater i hovedstadsområdet ikke skal frygte, at der kommer konsekvenser for dem.

Kilde:https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2021-11-02-nye-borgerlige-spidskandidater-deler-vaccinekritisk-indhold-decideret-uansvarligt

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *