DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Vaccineplastre med 5000 nåle til børn, er på vej

397 Views

// DFF 31.10.2021

“Teknikken skulle gøre det betydeligt nemmere for børn og folk, der er bange for at blive stukket med en sprøjte, at få vaccinen” Skriver TV2 Nyheder . 

TV2 Nyheder skriver også at plastret kan opbevares ved almindelige temperaturer i op til 30 dage, modsat de følsomme vaxxiner der skal opbevares på køl og at dette kan øge distributionen af vaxxination, hvis det skulle blive godkendt til brug.

Plastret monteres med noget der ligner en ishockeypuck og skulle gøre ondt på samme måde hvis du fik et piskeslag eller svirp på huden. Det siger David Muller, der har en doktorgrad i filosofi og en bachelor i videnskab fra The University of Queensland, men som TV2 kalder virolog. Alligevel mener han at det med fordel kan bruges til børn.

Ifølge David Muller, er plasteret simpelt at anvende. “Du har ikke nødvendigvis brug for højtuddannede medicinere til at sætte det på.” Siger han til TV2.

Plastret er en kvadratcentimeter stort og skulle indeholde mere end 5000 mikroskopiske pigge dækket af en vaccine, som siver ind i kroppen. Plasteret er udviklet af det australske firma Vaxxas.
Forsøg med mennesker ventes at blive indledt i april næste år. siger David Muller.
TV2 nævner et studie med mus, der skulle beskrive en test af teknikken, men TV2 deler ikke noget link til studiet og DFF har ikke kunnet finde dette studie nogen steder.Kilder:

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-10-30-plaster-med-5000-mikroskopiske-nale-kan-maske-erstatte-coronastik

http://researchers.uq.edu.au/researcher/1079

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *