DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 50: Den holistiske kur mod AIDS og vaccineskader

231 Views

// DFF 2021

Søren arbejder på to videnskabelige artikler i øjeblikket: Den ene om en kur mod AIDS, den anden en vaccineskadekur. De har det til fælles, at de begge drejer sig om at kroppens informationssystem ikke er skarpt og kroppen derfor ikke har god immunitet eller ikke er god til at reparere skader hvilket skyldes uforarbejdede følelser.

En af grundede til at Søren gør dette er, at han har ledt efter – men kunne ikke finde kilden til – at HIV-virus giver AIDS. Det ser ud til det ikke er videnskabeligt funderet. Det problem er tidlig parallel til den falske corona pandemi vi har nu. 

Demente ældre testes positive for HIV og der gives meget dyr antiviral medicin, der giver bivirkninger, som ligner AIDS-sygdommen til forveksling. Man kan altså skabe den sygdom, men ønske at behandle.

Søren har ikke selv opfundet kuren mod AIDS, som er den ældgamle metode, fundet i de oprindelige medicinske papyri der findes overalt i verden: Mærk, erkend, giv slip og kom tilbage til dit sande selv ved at give slip på alt det usande.

Det er ikke så nemt, når vi er neurotiske tosser. Det kræver noget arbejde. Men når vi gør det, bliver vi raske stort set uanset hvad vi fejler.

Hvad gør vi ved folks villighed til at sælge deres sjæl for penge? Hvordan får vi verden tilbage til fornuft? Vi er ved at få en verden hvor individet er under staten, og staten er under pengemændene -et sandt tyranni. Staten skal være der for at tjene individet ikke omvendt!

  • *Medicinalindustrien er organiseret kriminalitet, siger Peter Gøtzsche. 
  • * Dem der ejer verden overtager regeringerne. 
  • * Politiet er blevet meget mere voldelige, militæret er involveret i politiet. 
  • * MIB siger at det er udenlandske politifolk der kommer til Danmark og udøver vold mod demonstranter som et internationalt tæskehold.

Alt det og meget mere i denne episode af The Daily Show!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *