DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Henry Ford Health System, trækkes i retten af 50medarbejdere for at stoppe COVID-19-vaccination – men sagen blev droppet få timer før høring

143 Views

// DFF 16.10.2021

Foto: Demonstration foran Ford Hospital i staten Michigan

Mere end 50 arbejdere indgav retssagen tidligere på ugen og søgte et midlertidigt forbud mod at stoppe det Detroit-baserede sundhedssystems mandat, der træder i kraft fredag d. 8/10-2021. Medarbejderne hævdede, at vaccin kravet er forfatningsstridigt og krænker deres autonomi og ret til at afvise medicinsk behandling.

Retssagen blev dog uden videre forklaring, droppet dagen efter, at præsident Joe Biden annoncerede det omfattende føderale vaccine krav, der skal ramme hele 100 millioner amerikanske arbejdere, herunder dem, der er ansat på de sundhedsfaciliteter, der modtager Medicare og Medicaid-midler, herunder Henry Ford Healt System. 
Den føderale retssag blev pludselig trukket tilbage fredag, kun timer før høringen blev planlagt i US District Court i Detroit og sagen, som ellers skulle behandles af den amerikanske distriktsdommer Terrence Berg, blev afvist.

Kyle VonAllmen, den Clarkston-baserede advokat, der repræsenterer Henry Ford-medarbejderne, reagerede ikke på Free Press-beskeder, der bad om kommentarer.

Læs mere på Detroit Free Press’ hjemmeside:
https://eu.freep.com/story/news/2021/09/08/henry-ford-health-system-covid-19-vaccine-mandate-federal-lawsuit/5767440001/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *