DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

400 arbejdere i sundhedssektoren i USA opsiger jobbet, efter krav om COVID-19-vaccine

255 Views

// DFFF 16.10.2021

“Henry Ford Health System” er en amerikansk sundhedsudbyder, bestående af bla. 5 hospitaler i staten  Michigan, bekræftede 5/10-2021 til Fox news, at omkring 1% af arbejdsstyrken forlod deres job på hospitalet efter kravet om corona vaccine. Henry Ford Health System var Michigans første sygehussystem der krævede vaccinering af deres medarbejdere.

Yderligere 1.900 – eller omkring 6% af arbejdsstyrken – fik af religiøse eller medicinske grunde en undtagelse fra vaccinen, men skal i stedet testes hver uge.

Læs mere her:

https://www.fox13news.com/news/henry-ford-health-says-400-of-its-workers-quit-after-refusing-covid-19-vaccine?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook&fbclid=IwAR0Lpu3lrI4thHxftks8lU4sDMT30rgekWnMwmM2uCZ0ctImR9v8pTkEbEU

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *