DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 42: Om konspirationsteorier

105 Views

// DFF 2021

Det er måske svært at tro på, men de fleste modstandbevægelser tror på, at eliten har forfalsket en pandemi og vil “vaccinere” hele verden for at reducere verdens befolkning, fordi vores forbrug er uholdbart.

Livet har skabt de klimatiske forhold på Jorden, så den er kun beboelig for os, hvis økosystemet består og trives. Derfor har eliten har besluttet sig for at redde planeten ved undertrykke og aflive en stor del af os med “vaccinen”. Jorden kan nemlig kun understøtte 700 millioner mennesker, hvis fortsætter med at leve som vi gør nu.

Vi bliver nødt til at tage det sidste evolutionære trin og blive bevidste mennesker, der lever i balance med naturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *