DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Episode 41: En rejse ind i biologiens verden

93 Views

// DFF 2021

Hvad skal der til for at dit immunsystem fungerer præcist og korrekt?

Søren tager seerne dybt med ind i biologiens verden, og forklarer i detaljer om hvordan immunforsvaret holder sig stærkt og hvorfor det nogle gange er forstyrret. Teorien er, at bevidstheden styrer kemien og holder en perfekt balance og der tales om at vi ikke skal bekymre os om biokemien, for den er en meget velsmurt, perfekt maskine, der er udviklet til perfektion. 

Søren er holistisk læge i oldschool stil, og drev i 90’erne et stort holistisk sygehus med høj helingsprocent af tusindvis af patienter. Men I 2005 blev han og hans kollegaer alle stoppet af psykiatrien, sundhedsstyrelsen og ekstrabladet der tilsammen bombede hans sygehus til ruiner. Søren arbejder videre idag med at hjælpe patienter og er en aktiv spiller i modstandsbevægelsen mod den falske coronapandemi.

Velkommen til et halvtimes udfordrende kursus i biologisk information og god fornøjelse med at holde tungen lige i munden i denne episode af the Daily Show. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *