DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, episode 25: Om det at hænge sammen som menneske.

62 Views

// DFF 2021

Hvad vil det sige at være sammenhængende som menneske? Ja et eksempel på et menneske der ikke gør det, er personer der siger én ting og gør noget andet. Et sammenhængende menneske står ved hvad det mener og handler derefter. Det er et vigtigt fokus vi alle kan drage nytte af, især i denne tid hvor vi udfordres af nedlukninger, restriktioner og modsatrettede informationer om corona og andre alvorlige samfundsmæssige emner.
Søren taler videre om de forskellige lag i mennesket: adfærd, følelser, tanker og spiritualitet, og hvis disse lag hænger sammen i en helhed, kan vi fungere som kærlige og kloge mennesker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *