DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show. Episode 23: Masseudryddelsen af menneskeheden er i gang

719 Views

// DFF 2021

Vi må vågne op og stoppe med at lyve for os selv: Der ER ingen farlig pandemi! Dem der ejer verden, har sat sig for at redde planeten fra at blive “ædt op” af menneskeheden som i øjeblikket opfører sig som grådige græshopper. Vi forbruger som aldrig før og som David Attenborough siger i “A Life on Our Planet”, så er vi ved at miste hele den vilde natur. Når den er tabt, er der inden for 10 år næsten ingen levesteder tilbage på planeten.

De rigeste, også kaldt eliten, mener løsningen er masseudryddelse. Derfor pumpes hele verden fuld af de farlige mRNA vacciner. Vi ser allerede nu, at mange falder døde om som fluer, men folk smiler blot og vil gerne vaccineres. Det er forrykt og ikke vejen frem.

Vi MÅ vi gøre noget for at redde planeten, men en dette er ikke vejen frem. Hør Sørens forslag til hvordan vi må redde verden gennem en bevidsthedsgørelse af menneskeheden, for os egen skyld, for vores børn og for de næste mange generationer efter os.

Leave a Reply

Your email address will not be published.