DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show. Episode 21: Vi kan redde verden ved at forholde os til den, objektiv, sandt og voksent

201 Views

// DFF 2021

I denne episode sammenligner Søren verden i dag, med Aldous Huxleys dystopiske fremtidsroman ‘Fagre nye verden’. Bogen som han læste som teenager, der handler om at al menneskelighed bliver vendt på hovedet under et totalitært styre, hvor biologisk kontrol udgør samfundets fundament, giver ham nu mareridt. For når han sammenligner dagens samfund med bogens gennemførte og skræmmende tankeeksperiment, ser man nemt tråde til det skrækscenarie den falske pandemi jo er, der ligeså skader og kontrollerer alle i verden.

I bogen kontrolleres folk ved at blive fordummet og skadet med alkohol, mens i dag, lader menneskeheden sig styre og ødelægge af den farlige genterapi som mrna vaccinerne, der med et spikeproteien der flyder i alle kroppens celler, gør ufattelige skader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *