DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Oxfam: Stigning i hungersnød som følge af pandemipolitik

571 Views

// DFF 27.07.2021

Covid-politikken forårsager synlige skader på samfund verden over. Halvandet år efter at WHO udråbte den verdensomspændende pandemi, står det klart, at dødstallene som følge af hungersnød overstiger Covid-19-dødstallene.

Den stigende hungersnød skyldes en kombination af sociale konflikter, klimarelaterede problemer, og en forværret økonomisk tilstand blandt befolkninger, som er direkte afledt af covid-foranstaltninger.

Der dør 11 personer i minuttet af sult nu ofte forårsaget af pandemirelaterede indgreb i befolkningernes frihed, imens der ifølge WHO dør 7 personer i minuttet som følge af pandemien. – det skriver Oxfam d. 9. juli 2021.

Over hele verden sætter eksperter spørgsmålstegn ved WHOs statistikker som forskere kalder for stærkt misvisende.

Læs mere her: https://www.oxfam.org/en/research/hunger-virus-multiplies-deadly-recipe-conflict-covid-19-and-climate-accelerate-world

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.