DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Ny app kan hjælpe forbrugere til boykot af bagmændene bag corona pandemien

1,524 Views

// DFF // 22.06.2021

Buycott.com har lanceret en app, som matcher indtastede forbruger-værdier med de etiske standarder bag forskellige produkter. Downloader man appen kan man vælge sine mærkesager og bruge den til at evaluere de forskellige varer i butikkerne.

Hvis man som forbruger er skeptisk overfor covid-narrativet, og ikke ønsker at støtte dem som er bag, kan appen afsløre hvilke dagligvarer man ikke bør fylde i indkøbskurven. Den fungerer nemlig som en hjælp til forbrugeren, der ved at scanne stregkoden kan gennemskue hvilke køb, der vil bidrage økonomisk til de ansvarlige virksomheder.

Man kan skræddersy appen så den passer med sine egne overbevisninger, og ud over at boykotte selskaberne bag covid-narrativet, vil man også kunne undgå virksomheder som yder rovdrift på regnskov og natur.

Se appen her:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buycott.android&hl=en&gl=US

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.