DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

I samtale. Episode 14 med Joakim Hug. Om opioider.

469 Views

// DFF 2021

Joakim fortæller historien om opioiderne og hvordan lobbyister i USA fik skabt unødvendig afhængighed dette morfinbaserede medikament blandt et utal af patienter. En tankevækkende fortælling, der kaster lys over den kyniske forretningsmodel bag medicinalindustrien.

7 thoughts on “I samtale. Episode 14 med Joakim Hug. Om opioider.

 1. Opioider er de MINDST skadelige af de stoffer medicinalindustrien sælger. så det handler om afledning af folks opmærksomhed.
  Grunden til at folk bliver afhængige af disse stoffer er at de lider, samfundet er dybt sygt, og derfor bliver folk syge, de får ondt i sjælen, denne smerte fjerner opioider, og såsnart virkningen forsvinder kommer smerten igen, og man vil gøre hvad som helst for at fjerne den igen.
  Når fru Jensen brækker hoften kommer hun på hospitalet og får opioider, i et par mdr. men da fru Jensen ikke har ondt i sjælen, ikke har økonomiske problemer ol. kan hun nemt stoppe igen.

 2. Desuden er det et faktum at deres syntetiske medicin ALTID har de forfærdeligste “bi”virkninger, mens naturmedicin har enten milde eller slet ingen bivirkninger, men medicinalindustrien er så ufatteligt sygeligt griske at de ser disse bivirkninger som en fordel, for jo mere syge folk er jo flere penge tjener denne skruppelløse industri. folk dør som fluer af deres såkaldte medicin. I Danmark dør der hvert år under 200 i trafikken, under 200 af den faaaarlige narko, men der dør mellem 3000-5000 af såkaldt medicin.
  Vores læger lyver rutinemæssigt om bivirkninger, de skulle egentligt oplyse om samtlige bivirkninger ved medicin de udskriver, det gør de ALDRIG tværtimod lyver de og bilder patienten ind at der ikke er nogen bivirkninger. det er simpelthen blevet LIVSFARLIGT at gå til lægen.

 3. Da jeg i 2010 blev henvist til smertecentret ved OUH i Odense udskrev de, mod min vilje, psykofarmaka (lykkepiller) de fulgte ikke de regler som sundhedsstyrelsen udgav om brug af psykofarmaka, hvor der bla. står at der skal gå mindst 4 uger før man regulerer dosis, og ved seponering skal man aftraååe over mindst 4 uger, idet det havde vist sig at især ved dosisforøgelse, og brat seponering er der stor risiko for at skade patienten, Lægen på smertecentret satte dosis op efter en uge, og så 3 gange med 14 dages mellemrum, da jeg så fik diarré af det stoppede de bare behandlingen brat uden aftrapning. jeg fik aldrig nogen smertebehandling, nu er jeg mega syg, jeg har langt flere smerter, jeg fejler flere livstruende ting, som ødelagt lever, rytmeforstyrelser i hjertet, gigt i samtlige led, tinnitus, kronisk diarré osv. Men Sundhedsstyrelsen er da ligeglade, lægen skal da bare have lov at fortsætte med at ødelægge mennesker. I brevet fra ankenævnet stod der at jeg havde ret til at få afgørelsen prøvet ved en domstol, men det var bare løgn, for jeg fik afslag på fri proces ved justitsministeriet, med den begrundelse at jeg ikke havde noget at klage over, de må jo være dybt sindssyge !
  Jeg forsøgte alligevel, men dommeren nedlagde advokatpålæg, hvilket betød at sagen blev afvist på “udeblivelse” og så dømte de mig til at betale i alt 57.500 i sagsomkostninger for de retssager som altså aldrig fandt sted, ud over de 6000 jeg havde betalt i retsafgift for at få sagen for retten. da jeg spurgte dommeren om hun mente hun havde opnået retfærdighed, svarede hun at det ikke var hendes opgave, hun så det altså som sin opgave at sørge for at medicinalindustrien og inkompetente læger kan fortsætte med at dræbe mennesker med dødelig gift !
  Dette land er pilråddent, et facistisk land der dræber egen befolkning med gift.

 4. Årsagen til at jeg blev henvist til smertecentret var en ulykke tilbage i 1999 hvor jeg fik knust to ryghvirvler, så de blev kileformede, det er meget smertefuldt, men det valgte staten ikke at tro på, så jeg blev sendt i arbejdslejr for syge borgere, her sad syge og invalide borgere og lavede slavearbejde for private virksomheder, jeg skulle bla. stå med min smertende ryg, og fylde olie på dunke for Harald Nyborg, som forøvrigt ikke betaler skat i DK.
  Efter at smertecentret have ødalagt mit helbred, fik jeg i 2012 bevilget førtidspension (i DK i dag kan man kun få førtidspension hvis man skal dø indenfor nærmeste fremtid) Jeg blev henvist til OUH afdeling S for mave-tarm sygdomme for at få undersøgt min kroniske diarré, de løj om prøveresultater osv. jeg skrev til overlæge Ove Schaffalitzscky og fortalte at min afføring ofte var lys/bleg og jeg havde læst på netdoctor.dk at det var tegn på problemer med mit galdesystem (lever og bugspytkirtel) han svarede stolt at han skam slev havde skrevet denne artikel, men nu mente han at det bare var min mad der var begyndt at farve min afføring lys/bleg, han påstod også at mine blodprøver ikke viste nogen tegn på problemer med mit galdesystem, han opfordrede mig til at forsøge med “Lestid” jeg fik en håndfuld breve med hjem, og han påstod at der slet ikke var nogen bivirkninger ved det idet det slet ikke blev optaget i kroppen. men nogle år senere fandt jeg ud af at man kan gå ind på sundhed.dk og se sine prøveresultater, og her kunne jeg se at han var fuld af løgn, mine blodprøver viste netop tegn på problemer med min lever og min bugspytkirtel. og da jeg slog Lestid op på min.medicin.dk viste det sig at der var en lang række af bivirkninger, det var bla. kendt for at skade lever og bugspytkirtel. hvis jeg bare havde taget det medicin de gav mig ville jeg være død i dag. de er alle løgnere og mordere, intet i vores samfund er så farligt som læger.
  Hvis en læge bliver gal på en patient kan han uden risiko slå patienten ihjel. domstole og ankenævn dømmer altid til lægens fordel.
  Som patient i det danske sundhedsvæsen er man meget dårlig stedt.

 5. Sundhedsstyrelsen er da bare fuldstændigt ligeglade med at jeg kan bevise at smertecentret ikke har overholdt det regelsæt de har udgivet. de er på ingen måde på patientens side, nu bruger de endda vores skattekroner på at producerer reklamer for medicinalindustriens livsfarlige stoffer, de har i mange år slet ikke udført det arbejde vi egentligt betaler dem for, nemlig at holde øje med medicinalindustrien og lægerne, og sørge for at vi trygt kan gå til lægen.
  Da Peter Gøtzsche skrev to bøger om lykkepiller, fordi han var rystet over hvad han fandt. Lykkepiller har ingen gavnlig effekt, derimod slår det i tusindvis af mennesker ihjel hvert år, ingen er nogensinde blevet lykkelige af det, derimod har det vist sig at det gør folk så ulykkelige at de tager deres eget liv. så skulle men jo tro at sundhedsstyrelsen straks fjernede stofferne fra apotekets hylder, men nej, de skrev bare “pludselig død” på listen over kendte bivirkninger, velvidende at ingen læser disse indlægssedler. folk lytter bare til lægens råd, og tager det han udskriver til dem. og ofte koster det folk livet eller “bare” deres helbred.
  Der er altså INGEN kontrol med medicin, og derfor dør der også i tusindvis af mennesker af det gift de sælger.

 6. En af de ting lykkepillerne har påført mig er blodpropper, det står på listen over kendte bivirkninger. siden behandlingen har jeg været indlagt 2 gange med blodprop i venstre ben. OUH gav mig en masse blodfortyndende “medicin” jeg skulle både stikke mig hver dag, og spise en masse piller. men ud over at det jo giver risiko for indre blødninger, havde det ingen effekt, det blev ved med at gøre ondt i mit ben.
  Da jeg gik til min læge og klagede over smerter i mit ben, sagde hun at der jo ikke var noget at se, så det kunne hun ikke hjælpe mig med, jeg svarede “ikke noget at se ? underbenet er jo fuld af åreknuder, og der er ingen åreknuder i højre ben” hun svarede at åreknuderne kunne hun heller ikke hjælpe mig med, hun kunne godt sende mig ind og blive opereret men de plejede bare at komme igen, de kunne også kun fjerne de værste. så hun kunne altså ikke hjælpe mig, hver gang jeg var hos hende nævnte jeg at det stadig gjorde ondt i benet, og hver gang var svaret det samme, det kunne hun ikke hjælpe mig med. men en dag hævede benet op og gjorde meget ondt, jeg ringede til vagtlægen, som med det samme kunne sige at det nok var en blodprop, som sagt fik jeg en masse “medicin” men det hjalp ikke det mindste, efter ca 3 mdr. fandt jeg på nettet noget naturmedicin ved navn Aesculaforce, jeg købte en tube gel og begyndte at smøre mit ben, og efter 2 dage forsvandt smerten som jeg havde gået med i flere år, og efter 2 uger var alle åreknuderne pist borte. Folk tror at de bruger syntetisk medicin fordi det er så effektivt, det påstår medicinalindustrien og deres læger jo, men intet kunne være længere fra sandheden, syntetisk medicin gør mere skade end gavn, det er tydeligt hvis man åbner øjnene, bare læs listen over bivirkninger på min.medicin.dk. Alt det med “bivirkninger” der kun rammer så og så mange holder ikke en meter, lægerne gør alt hvad de kan for at holde disse tal nede, de truer, håner, osv. deres patient hvis denne påstår sig ramt af bivirkninger. Har et lægemiddel en kedelig effekt f.eks at det slår patienten ihjel, skriver man det bare på listen over bivirkninger, og så benægter de ellers at petienten kan være ramt af det, de siger “jeg har aldrig i min karriere oplevet at en patient var ramt af bivirkninger” det kan de så også sige til næste patient osv. og myndighederne tager det bare for gode varer, det er jo også nemmere end at gøre deres arbejde. Men vores korrupte politikere siger “hvis bivirkningerne er hyppige kan man ikke få erstatning for det” hvordan kan bivirkningerne samtidigt være hyppige, (rammer mange) og noget lægerne aldrig har oplevet ? Det er fup og svindel fra ende til anden, og det er LIVSFARLIGT at gå til lægen. For både din læge og medicinalindustrien er ikke interesseret i at du bliver sund og rask, for sunde og raske mennesker går ikke til lægen, og køber ikke noget medicin, og vi har jo indrettet systemet sådan at lægen får penge hver gang en patient kører sit sygesikringskort igennem automaten, så han har interesse i at de kommer så ofte som muligt, så lægen og industrien samarbejder, ikke om at gøre dig rask, nej derimod det modsatte. Og det er den simple årsag til at det er langt farligere at gå til lægen, end at befinde sig i trafikken. HVORFOR SILVAN KAN FOLK DOG IKKE SE AT DEN ER HELT GAL ?!

 7. De påstår at de kan lave effektiv og sikker medicin ved syntese. det er jo imponerende idet man lige siden syntese blev opfundet har forsøgt at efterligne naturens fibre som f.eks bomuld. men det er trods massive investeringer endnu ikke lykkedes. De har lavet en masse syntetiske fibre, som alle udmærker sig ved at være ekstremt billige at fremstille, derfor bruger vi den i vid udstrækning. Vores tøj, vores møbler osv. er ofte fremstillet af syntetiske fibre. det har haft den “bivirkning” at folk ikke længere brænder ihjel når de omkommer ved ildebrande, i dag dør man længe inden ilden når en, af de giftige gasser som de syntetiske fibre ALTID afgiver ved forbrænding.
  Og ser man på effekten af det syntetiske medicin er det samme senarie, folk dør som fluer af det, eller får “bare” en masse skavanker de så kan sælge mere “medicin” mod.
  Virkeligheden er at naturmedicin er langt langt bedre. på alle måder, men medicinalmafiaens korruption har fjernet naturmedicin helt fra vores sundhedsvæsen. de foretrækker ikke bare syntetisk medicin fordi de kan tage patent på det, men mere fordi det i virkeligheden er GIFT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *