DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Formand for Dansk Pædiatrisk Selskab: For risikabelt at vaccinere 12-15-årige

601 Views

// DFF // 18.07.2021

Søren Brostrøm vil nu tilbyde Pfizer-vaccinen til 12 – 15-årige. Formanden for Dansk Pædiatrisk Selskab, Klaus Birkelund Johansen mener at det er alt for risikabelt fordi vi ved alt for lidt om corona vaxxinerne.
Det siger han til Ugeskrift for Læger efter et pressemøde.
Han refererer til vaccinationerne imod svineinfluenza, der viste sig at føre til mange tilfælde af narkolepsi og andre alvorlige bivirkninger hos de vaccinerede børn.
Det bliver fortiet at langtidsbivirkningerne ved de forskellige Covid-vacciner er ukendte, og kan få fatale følger for vaccinerede børn, mener Klaus Birkelund Johansen, som især er bekymret for, at vi ser flere tilfælde af myokardit (hjertemuskelbetændelse), som allerede er set efter mRNA-vaccinationer i Danmark.

Læs mere her:
https://ugeskriftet.dk/nyhed/formand-paediaterne-vi-mangler-viden-kunne-vaccinere-yngre-teenagere?time=1624363680&utm_campaign=&utm_medium=Fredag&utm_source=Newsletter

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Formand for Dansk Pædiatrisk Selskab: For risikabelt at vaccinere 12-15-årige

  1. Bill Gates mener efter eget udsagn at der er for mange mennesker her på jorden, og det har han sat sig for at gøre noget ved.
    Men han er dum, for han begynder med de fattige, det ville batte betydeligt mere hvis han startede med de rige, som f.eks ham selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *