DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Viden om. Episode 3, Foreningen Kritiske Bankkunder står op imod bankerne, med formand Peter Kovács

383 Views

// DFF 2021

Peter Kovacs fortæller om sin forening Kritiske Bankkunder, som bekæmper den retsløshed, som bankerne har overfor deres kunder.

11 thoughts on “Viden om. Episode 3, Foreningen Kritiske Bankkunder står op imod bankerne, med formand Peter Kovács

 1. Peter Kovacs har helt ret.
  Bruger Sydbank, – de indfører flere og flere gebyrer og gebyrstigninger.
  For eksempel overførsel af penge til udlandet, – en proces der sker automatisk, uden arbejdsindsats for banken, – er foruden kurstabet belagt med et jævnligt stigende gebyr.

  De har udnævnt mig til ”Favoritkunde” selvom jeg ikke har nogen fordele af denne titel, da den er forbeholdt kunder med meget store indeståender i banken, senest har de oprettet et ”Favoritkunde-gebyr”! Et noget selvmodsigende navn til et gebyr, – hvori består favoriseringen?.

 2. Bankerne er fup og svindel. de penge de låner ud til deres kunder har banken bare skabt ud af den blå luft. og så burde det jo ikke være svært at regne ud at vi bliver bankens slaver. i bogstaveligste forstand.

 3. Bankerne startede ved at guldsmeden jo havde en boks til guldet, så kom hans naboer og spurgte om han ikke kunne opbevarer deres guld i sin boks, mod en lille betaling, det blev meget populært og alle deponerede deres guld, efterhånden opdagede guldsmeden at folk aldrig hentede deres guld, de brugte bare kvitteringen som betalingsmiddel, så tænkte guldsmeden “jeg kan da bare skrive kvitteringer for guld som ikke eksisterer, det opdager de aldrig. og lige siden har bankerne taget røven på alle.
  DET ER FUP OG SVINDEL ! BANKERNE ER SÅ UFATTELIGT SYGELIGT GRISKE.

 4. På denne måde køber banken din arbejdskraft for ingenting, og du er deres SLAVE ! uden at du opdager det.

 5. Bankerne øger bevidst uligheden, de stjæler især fra de fattigste, jo fattigere du er jo mere skal du betale i renter, altså jo fattigere du er jo mere skal du “betale” for penge, så er det jo ikke så sært at man er fattig. de tager røven på dig, snyder dig så vandet driver. VÅGN OP !

 6. Mens bankens ejeres rige venner kan gå ned og låne nogle millioner til næsten ingenting i rente, og taber de det hele kan de bare låne nogle flere.
  Bankerne bedriver landsskadelig virksomhed. de pumper ufattelige summer af penge ud af landet gemt væk i skattely, for banken og dens rige kunder ønsker ikke at bidrage til samfundet, de er parasitter, nasserøve, tyvepak er hvad de er. de har på ingen måde fortjent at blive styrtende rige, de bidrager ikke med noget som helst, tværtimod.

 7. Se på dette klip af to politikere der angiveligt diskuterer pengeskabelsen, men det er tydeligt at det er en indøvet dialog, det er spil for galleriet, de er løgnere og bedragere, se Sass Larsen stå og grine “det var jo i gamle dage at staten skabte pengene, nu er det privatejede banker” ja og det er fup og svindel, det er en måde at narre folk til at slave for sig.
  De 179 psykopater inde på borgen lyver når de påstår at de har magten, det har de ikke, det er dem der sidder på pengene, dem der ejer bankerne der styrer dem. men politikerne kan ikke åbne munden uden at der kommer en løgn ud. De lyver forøvrigt også når de påstår at de er folkevalgte, det er de jo ikke de har SELV valgt at blive politiker. og hvilken slags mennesker ønsker at bestemme over andre ? Psykopaterne, hvem nyder ligefrem at lyve ? psykopaterne. Psykopater ønsker magt fordi de nyder at gøre andre ondt.

 8. Det er tydeligvis skuespil men de fortjener ikke ligefrem en oscar for den præstation det er dæleme diletantagtigt.

 9. Alt er fup og bedrag, din læge er slet ikke din læge, han/hun er pusher for medicinalmafiaen, og han sælger ikke medicin men syntetisk gift som gør dig syg så du kommer igen og køber mere gift.

 10. Bankernes grished er gået helt over gevind, jeg lånte 350.000 i 2008 (fordi bankerne har tyvstjålet vores kreditforeninger) derfor sagde kreditforeningen “du er fattig (lille indtægt) så du udgør en risiko for banken, så du kan kun få et lån på 60% af husets værdi, i stedet for de normale 80% resten kan du så låne i banken til ågerenter. jeg har betalt ca 500.000 “tilbage” men skal stadig betale 3500 om måneden indtil august 2025. hvis jeg ikke kan betale må banken tage mit hus fra mig, og det mest groteske er at jeg stadig ville skylde banken penge, selvom de har taget mit hus som jeg jo har betalt, og selv brugt en formue og min arbejdskraft på at sætte istand, men det er jo løgn når de påstår at jeg udgør en risiko for banken, for det første lavede banken jo pengene ud af den blå luft, for det andet så sker tvangsauktioner typisk fordi et par går fra hinanden, eller fordi en af dem mister sit job, og økonomien ikke længere hænger sammen, men jeg er single og invalidepensionist. så banken er jo fuld af løgn, de stjæler min invalidepension og sender pengene ud af landet. Det er jo så grotesk, og det viser med al ønskelig tydelighed at vores politikere er i lommen på dem der ejer bankerne.
  Vores samfund er pilråddent, og det er på tide at folk vågner op og indser at de bliver bondefanget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *