DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The daily Show. Episode 13. Hvor går verden hen hvis vi ingenting gør?

324 Views

// DFF July 2021

Søren Ventegodt spørger seerne om hvor verden går hen hvis vi ikke gør noget. Han tegner et billede af verden som han mener kan gå to veje: Enten vågner vi op til en lys verden som bevidste humanister der tager ansvar for planeten, eller også kan vi bevæge os dybere ind i en blind og mørk tid, med et liv som umyndiggjorte, materialistiske slaver, der tillader magthaverne at overtage al magt, sådan at de kan diktere alt hvad vi siger, og bestemme og overvåge alt hvad vi gør. Selv ejendomsretten over vore egne og børns kroppe vil tilhøre staten.
Vi må alle vælge individuelt hvilken vej verden skal gå – hvilken vej vælger du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *