DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Daily Show. Episode 9. Lykken er den bedste medicin

156 Views

// DFF / June 2021

I denne episode fortæller Søren Ventegodt om alt det vigtigste han har lært om lykke. Søren har længe forsket i livskvalitet og var direktør Forskningscenter for Livskvalitet – som er et uafhængigt center, etableret på Rigshospitalet tilbage i 1990 og officielt åbnet som selvstændigt forskningscenter på Rigshospitalet 1993.
Det tales om menneskets ego der forstyrrer vores fornuft, nærvær, klarhed, lykke og intelligens versus det ægte selv der tillader os at være naturlige, lykkelige, at elske os selv og andre, at have høj energi, kunne nyde sex og være taknemmelige for livet. Vi lærer om sindets oprindelse – hvordan vi mister os selv for at tilpasse os vores forældre som små, og om hvordan vi kan finde os selv igen, en dybere version af os selv hvor der ikke findes hverken fysiske eller psykiske lidelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *