DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Artist Talk. Episode 1. Fotokunstner Mathilde Grafström

330 Views

// DFF 2021

Mathilde er fotokunstner og hun fotograferer nøgne kvinder for at hjælpe dem og beskueren af hendes billeder, af med deres negative selvbillede. 

Det er ingen hemmelighed at Søren og Mathilde er venner gennem mange år, og rygter svirrer om at Søren står bag Mathildes nøgne piger. Sammen afliver de den myte og Mathilde fortæller om hendes mission med billederne.

Søren Ventegodt har taget Mathilde i studiet i DFFs sommerstudie for at diskutere Mathildes seneste kunstprojekt “I Challenge Metoo”. Metoo er et udfordrende og stort emne, da det strækker sig over vold mod kvinder, undertrykkelse af mænd, seksuelle grænser og politiske magtspil. De prøver sammen at dissekere problemet med Metoo.

Velkommen til episode 1 af Art Talk. Er du kunstner eller kender du en kunstner som du mener skal i DFFs studie, så skriv til info@danmarksfriefjernsyn.dk – for DFF støtter kunsten, både den ukendte kunstner såvel som den kendte kunstner, er velkommen i studiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *