DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Alt om høns

847 Views

 // DFF 2021 & Familien Schou

Det er normalt at have høns på landet og du har sikkert set dem på film. I dette afsnit fortæller hønseeksperten om de fantastiske fugle, med en høne på skødet.

One thought on “Alt om høns

 1. En fremragende udsendelse, hvor den unge u-navngivne hønseekspert, på kort tid oplyser om hønsenes liv og virke.
  Hun havde også fine betragtninger om hakkeordenens funktion i hønseflokken.
  Et vigtigt emne som ellers bliver tiet ihjel på læreanstalterne og i medierne.

  Jeg var for mange år siden, medlem af:
  Foreningen Til Udbredelse af almindeligt kendskab til Fjerkræpsykologiens betydning for Danske skatteyderes ufrivillige bidrag til genoprettelse af Europas finansielle balance.

  Fjerkræpsykologien forsker i reglen om hakkeorden blandt domesticeret fjerkræ, som, I høj grad, har sin parallel I vort menneskelige samfund, der, lige som hos fjerkræet, bygger på en magtpyramide, hvor hakningen altid går fra toppen og nedefter I pyramidestrukturen.

  I forne tider var toppen repræsenteret ved kongen, adelen/rigsrådet, præster, herremænd plus øvrigheds–og standspersoner.
  I bunden lå bønder, daglejere, rakkere, kættere, hekse, tyve og andet udskud.

  I dag består pyramidetoppen, internationalt af finans-toppen, der sender informationer, (direktiver) ned til finansministeren, til stats- og øvrige ministre og medlemmer af tinget, embedsmænd, statsinstitutioner og disses magtudøvere.

  Nederst i hakkeordenen, er pensionister, arbejdsløse, modtagere af overførsel, invalider, forbrydere og indvandrere/flygtninge og ikke mindst konspirationstoretikere.

  I nutiden er regeringen og folketinget blot dem der stiller op i nyheds-udsendelser og fortæller hvad finanseliten har besluttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *