DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

WHO-whistleblower afslører plottet bag pandemien

4,748 Views

// DFF 23.06.2021

WHO-insider Astrid Stuckelberger afslører institutionens interesser omkring covid-pandemien som et pengestyret plot.

Erklæringen af en verdensomspændende pandemi har gjort det muligt for WHO at indføre direktiver, der har fået institutionen til at fungere som en slags verdensregering, siger Stuckelberger i et nyt interview. WHO har vist sig at styre indholdet i pressen, såvel som at styre regler i butikker osv.

Det er som at leve i en science fiction, hvor forskningen er fabrikeret og danner grundlag for politiske beslutninger, siger hun også. Folk dør unødvendigt i kraft af at videnskab, læger og brugbare behandlingsmetoder bliver censureret som følge af WHO-protokoller.

Stuckelberger siger at den Schweiziske regering har kontrakter på, hvordan pandemien skal håndteres, med WHO og GAVI, som er den Gates-funderede vaccine-interessent. Derudover har GAVI lavet aftaler med Verdensbanken og FN, imens GAVI bliver finansieret af sine medlemslande. Der er altså tale om et helt finansielt system, hvor en lille bestyrelse har gigantisk indflydelse på sundhedspolitikken verden over.

Hun fortæller mere om, hvordan hun tror at WHO-protokoller slet ikke er sundhedsfremmende – f.eks. i forbindelse med PCR-testning, som berører hjernen, hvor man kunne have testet fra spyt.

Agendaen er dehumanisering og en overlagt afvikling af kulturel praksis, siger hun, og midlet er ”den endeløse pandemi”. Hvor folk fik fortalt at vaccinerne ville være deres befrielse, er der meget som tyder på at det i stedet fører til flere stik og flere mutationer.

I det mindste ser vi voksende modstand imod denne sygeliggørende politik, bl.a. fra Europarådet og fra enkelte stater i USA.

Astrid Stuckelberger er sundhedsforsker og direktør i Geneva International Network on Ageing, som er finansieret af WHO. Interviewet kan ses og læses her: https://newsvoice.se/2021/06/astrid-stuckelberger-falsk-covidpandemi/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

5 thoughts on “WHO-whistleblower afslører plottet bag pandemien

 1. Staten klamrer sig til WHO’s konspirationsteori, – det giver politikerne, med statsministeren i spidsen, en dejlig fornemmelse af F.N.-støttet magtfuldkommenhed.

  WHO, er styret af despoten Tedros Adhanom Ghebreyesus og er finansieret af verdens førende vaccineproducenter ejet af folk som Rockefeller og Gates, de siger at den farlige sygdom kun kan bekæmpes med ikke-afprøvede vacciner, som alle verdens mennesker skal have, men som producenterne fralægger sig ethvert ansvar for bivirkningerne af.

  Danmarks regering og folketing har en tyrkertro på at når WHO siger noget, så er det rigtigt.
  Befolkningen opdeles i dem der blindt følger regeringens på- og forbud og dem der ikke gør.
  Samtidig føres der en massiv propaganda, med skræmmekampagner, der udbreder frygt i befolkningen.

  Magthaverne er hævet over loven.
  Hvorfor skal de dog rette sig efter lægemiddelloven når de, helt ustraffet kan skide højt og flot på Grundloven?
  De har brugt 53 millioner på ulovlige reklamer for vacciner.

  Men er det ikke lidt mærkeligt at en ny sygdom, der når man ser på statistikken over dødsfald, mest ligner almindelig forkølelse/influenza, lige pludseligt SAMTIDIGT, i næsten alle landes regeringer bliver forfremmet til en ekstremt farlig epidemi der bliver, kategoriseret i samme gruppe som Den Sorte Død.

 2. Whistleblowers er vor tids største krigshelte!….
  De går foran i aller forreste linje i krigen, for os allesammen.
  Det mindste vi kan gøre, er at dele deres budskaber flittigt, så deres offer gør en forskel.
  Beskyt dem!!!!
  Støt dem!!!
  Vi skal have mange flere til at træde frem i lyset og det gør de kun hvis de kan se, at vi beskytter dem og at det gavner noget!

 3. Der er ingen tvivl om, at der er tale om et gigantisk plot. Der er ej heller tvivl om, at ethvert plot har sin tid. Så kommer retsprocessen. Den er ikke uomgængelig. Ligesom sandhed aldrig er det.

  Denne forbrydelse imod alt levende er ikke gratis. Slet ikke.

  1. Ja men problemet er at de store masser er så nemme at styre, de tror blindt på msm, medierne kan bilde dem hvad som helst ind, og nu de selv er blevet vaccineret vil de medvirke til at tvinge vi andre til det. det er så ganske forfærdeligt det der foregår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *