DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

WHO-whistleblower afslører plottet bag pandemien

3,524 Views

// DFF 23.06.2021

WHO-insider Astrid Stuckelberger afslører institutionens interesser omkring covid-pandemien som et pengestyret plot.

Erklæringen af en verdensomspændende pandemi har gjort det muligt for WHO at indføre direktiver, der har fået institutionen til at fungere som en slags verdensregering, siger Stuckelberger i et nyt interview. WHO har vist sig at styre indholdet i pressen, såvel som at styre regler i butikker osv.

Det er som at leve i en science fiction, hvor forskningen er fabrikeret og danner grundlag for politiske beslutninger, siger hun også. Folk dør unødvendigt i kraft af at videnskab, læger og brugbare behandlingsmetoder bliver censureret som følge af WHO-protokoller.

Stuckelberger siger at den Schweiziske regering har kontrakter på, hvordan pandemien skal håndteres, med WHO og GAVI, som er den Gates-funderede vaccine-interessent. Derudover har GAVI lavet aftaler med Verdensbanken og FN, imens GAVI bliver finansieret af sine medlemslande. Der er altså tale om et helt finansielt system, hvor en lille bestyrelse har gigantisk indflydelse på sundhedspolitikken verden over.

Hun fortæller mere om, hvordan hun tror at WHO-protokoller slet ikke er sundhedsfremmende – f.eks. i forbindelse med PCR-testning, som berører hjernen, hvor man kunne have testet fra spyt.

Agendaen er dehumanisering og en overlagt afvikling af kulturel praksis, siger hun, og midlet er ”den endeløse pandemi”. Hvor folk fik fortalt at vaccinerne ville være deres befrielse, er der meget som tyder på at det i stedet fører til flere stik og flere mutationer.

I det mindste ser vi voksende modstand imod denne sygeliggørende politik, bl.a. fra Europarådet og fra enkelte stater i USA.

Astrid Stuckelberger er sundhedsforsker og direktør i Geneva International Network on Ageing, som er finansieret af WHO. Interviewet kan ses og læses her: https://newsvoice.se/2021/06/astrid-stuckelberger-falsk-covidpandemi/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *