DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily show. Episode 7. Angst og afmagt som styringsværktøj

118 Views

// DFF / June 2021

Står vi overfor et bedrag af hele verden?

I dette afsnit taler Søren Ventegodt om angst, og at angst gennem tiderne har været et klassisk værktøj til at styre folk, for tror mennesker på, at der er noget som er farligt, så oplever vi angst. Især kollektiv angst og afmagt, er et utrolig stærke styringsværktøjer og på den måde kan man styre en hel verden. 

Det er hvad vi ser ske i verden i dag, siger Søren, og nævner corona pandemien, hvor hele industrien går sammen om at censurere kritikere af tests og vacciner og der bliver bragt tusindvis af manipulerende historier om hvor farlig corona er og hvor mange der angiveligt skulle være døde af corona. 

Det er på trods af, at en professor i Hamborg har vist med en stor undersøgelse, at ingen er døde med corona som dødsårsag. Sker alt dette for at reducere antallet af mennesker på planeten? For gennem at give verdens befolkning en vaccine som svækker immunforsvaret, så dør folk jo – har vi med massemord at gøre? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *