DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Nerveskader efter Moderna-vaccinationer får læge til at bryde tavsheden

2,563 Views

// DFF 22.06.2021

Foto: Ian Hutchinson

Familielæge Dr. Charles Hoffe fra byen Lytton i Canada skrev en e-mail til 18 af sine kollegaer, hvor han foreslog at Moderna-vaccinationerne på pause. Det gjorde han efter at have observeret adskillige tilfælde af anafylaksi (allergiske chokreaktioner), der opstod som følge af vaccinationerne, og hvis hyppighed efter hans vurdering tydeliggjorde medicinalfirmaers underrapportereringer af bivirknings-risici.

Astra-Zeneca-vaccinen blev som bekendt udrullet uden kendskab til langtids-bivirkninger, og førte så tidligt som i vinters til i et stort antal blodpropper. Derfor følte Hoffe behov for at rejse debat om Moderna-vaccinationerne blandt fagfæller, fortæller han i et interview.

48 timer efter at have sendt denne e-mail blev han, af sine overordnede i sundhedsvæsenet, anklaget for at sprede vaccine-skepticisme. De meddelte, at de ville melde ham til College of Physicians and Surgeons of BC, og gav ham forbud imod at udtale sig imod vacciner på deres sundhedsfaciliteter. Spørgsmål til vacciner måtte han alene rette imod én specifik embedslæge, som var ansvarlig for udrulningen i området.

Efterfølgende modtog han rigtig mange mennesker med nerveskader efter vaccinationer. Oprørt over situationen, hvor han ikke måtte udtale sig om, hvad han var vidne til, sendte han sine bekymringer af sted som et åbent brev.

Han fortæller om symptomerne hos folk, der i en stor del af deres liv har været patienter hos ham, og som henholdsvis er faldet om, lider af svære smerter, eller efter afylaksi har været så udmattede at de måtte sove til kl 17 om eftermiddagen i hele tre uger efter vaccination.

Derfor valgte Charles Hoffe at bryde tavsheden, som han ellers var blevet pålagt, og taler ud i interviewet med uafhængige journalist Laura-Lynn Thompson.

Hør interviewet her: https://www.bitchute.com/video/CNQYmLNCTZyf/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Nerveskader efter Moderna-vaccinationer får læge til at bryde tavsheden

  1. Ja, verden er udsat for et mordforsøg af dimensioner for tiden. Det er ikke bare vanvid, det er ren og skær fascisme. Ingen skal være tavse mere. Vi, der kan, HAR EN FORPLIGTELSE SOM ER MORALSK OG ÅNDELIG til at tale. Forpligtelsen gælder selve vores skabende og intrinsiske, dvs iboende, sjæl. VI ER EN DEL AF UNIVERSET SÅVEL SOM UNIVERSET ER EN DEL AF OS. Man spytter ikke sin egen skabelse i hovedet. Man taler, når den lider. Og så får man den til at få det godt igen. Moder Natur er i chok. Tal, som denne mand, hendes sag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *