DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Flere og flere rapporter dokumenterer at Covid-vacciner påvirker fertiliteten

6,186 Views

// DFF 22.06.2021

Rapporter fra især Storbritannien tyder på at Pfizer og AstraZeneca-vaccinerne kan medføre forplantnings forstyrrelser. Heriblandt er der hos kvinder registreret forstyrrelser i menstruationscyklussen, blødninger, aborter og dødfødsler. Blandt mænd er der blevet registreret tilfælde af testikelsmerter, hævelser i pungen og blod i sædcellerne.

Oplysningerne kommer fra det britiske registreringssystem, som kaldes ”Yellow Card”, hvor indtil videre 2233 indberetninger sætter forbindelse mellem Covid-vaccinationer og fertilitets skader.

Også det amerikanske indberetningssystem VAERS modtager rapporter om at Covid-vaccinationer svækker reproduktive egenskaber hos både kvinder og mænd. Indtil videre er der hos VAERS optalt 26 tilfælde af aborter eller andre ”fosterdødshændelser” som følge af vaccinationsprogrammet.

Dette har fået Dr. Simone Gold til at udtale at ”det er uetisk af enhver læge at tilbyde vaccinen til en hvilken som helst ung kvinde.” Det skriver oplysningsforbundet May Day, hvor man kan læse mere om de statistiske detaljer bag rapporteringerne:

Læs mere:
https://www.mayday-info.dk/tusindvis-af-rapporter-om-menstruationsforstyrrelser-og-forplantningsforstyrrelser-efter-covid-vacciner/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *