DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Flere og flere rapporter dokumenterer at Covid-vacciner påvirker fertiliteten

7,065 Views

// DFF 22.06.2021

Rapporter fra især Storbritannien tyder på at Pfizer og AstraZeneca-vaccinerne kan medføre forplantnings forstyrrelser. Heriblandt er der hos kvinder registreret forstyrrelser i menstruationscyklussen, blødninger, aborter og dødfødsler. Blandt mænd er der blevet registreret tilfælde af testikelsmerter, hævelser i pungen og blod i sædcellerne.

Oplysningerne kommer fra det britiske registreringssystem, som kaldes ”Yellow Card”, hvor indtil videre 2233 indberetninger sætter forbindelse mellem Covid-vaccinationer og fertilitets skader.

Også det amerikanske indberetningssystem VAERS modtager rapporter om at Covid-vaccinationer svækker reproduktive egenskaber hos både kvinder og mænd. Indtil videre er der hos VAERS optalt 26 tilfælde af aborter eller andre ”fosterdødshændelser” som følge af vaccinationsprogrammet.

Dette har fået Dr. Simone Gold til at udtale at ”det er uetisk af enhver læge at tilbyde vaccinen til en hvilken som helst ung kvinde.” Det skriver oplysningsforbundet May Day, hvor man kan læse mere om de statistiske detaljer bag rapporteringerne:

Læs mere:
https://www.mayday-info.dk/tusindvis-af-rapporter-om-menstruationsforstyrrelser-og-forplantningsforstyrrelser-efter-covid-vacciner/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

2 thoughts on “Flere og flere rapporter dokumenterer at Covid-vacciner påvirker fertiliteten

 1. Tja Bill Gates er den største donor til WHO næst efter USA, men større end alle andre donorer inklusive alle nationer.
  Han har investeret 60 Millioner dollars, og siger med et skælmsk smil at det allerede har kastet af sig.
  Han mener efter eget udsagn at der er for mange mennesker her på jorden, og det “problem” har han sat sig for at løse.
  Det bør forøvrigt ikke overraske at medicinalindustriens produkter er farlige, det er de jo altid, se selv efter på min.medicin.dk slå et tilfældigt lægemiddel op og se alle de sygdomme man kan pådrage sig ved at tage det.
  F.eks “Gotur” mod transportsyge, det giver svimmelhed og hallucinationer, men det ødelægger også lige de hvide blodlegemer så man ikke har noget immunforsvar, så kan man rigtig få sig nogle eksotiske infektioner på sin rejse.
  Eller “Imodium” mod mavekneb, det kan få din hud til at gå til grunde.
  Det er simpelthen livsfarligt at gå til lægen, de lyver rutinemæssigt til deres godtroende patienter, og sælger dem gift der gør dem syge, så de kommer ofte igen, for lægen tjener jo flere penge jo sygere hans patienter er.
  Nede i Brugsen kan vi vælge mellem økologisk eller med gift, men i sundhedsvæsenet kan man kun få giftige syntetiske lægemidler.

 2. Sundhedsstyrelsen har i årevis forsømt at gøre deres arbejde, fordi medicinalindustrien har betalt dem for ikke at gøre det. det har kostet i tusindvis af menneskeliv i årevis, men nu går de da helt amok, nu skal vi alle tvinges/presses til at tage medicinalindustriens livsfarlige produkter.
  Det er helt utroligt så mange menneskeliv de har på samvittigheden.
  Ikke nok med at de vanvittige restriktioner og skræmmekampagne (løgnekampagne) har medført at ingen unge bliver kærester (det er jo svært når man skal holde 2m afstand) men de tvinger også stoffer i folk der gør at de slet ikke kan få børn, nu er vi da 100% sikre på at dansken vil uddø.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *