DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Sundhedsstyrelsens markedsføring af Covid-vacciner har ført til politianmeldelse.

905 Views

// DFF // 21.06.2021

Foto: Politi pressefoto, Kim Matthai Leland

Sundhedsstyrelsen kampagne for at få danske indbyggere, unge som ældre, til at lade sig vaccinere imod Covid, der tidligere har vagt kritik blandt sundhedsfaglige eksperter, har nu også ført til en politianmeldelse af myndigheden.

Fire foreninger ved navn aktivinfo.dk, aktiveborgere.nu, Sandhedens Time og Brancheforeningen for Dansk Erhvervsliv står bag politianmeldelsen af markedsføringen, som de åbent kalder ”populistisk” og kritiserer for at være reklame for lægemiddelgiganter.

Anmeldelsen sker på baggrund af lægemiddellovens §63, der handler om at ”reklame for et lægemiddel skal være fyldestgørende og saglig, og den må ikke være vildledende og overdrive lægemidlets egenskaber(…)”. De fire foreninger bag anmeldelsen kalder Sundhedsstyrelsens kampagne for ”et lægeetisk problem” og har desuden også meldt Sundhedsstyrelsen til ombudsmanden.

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

3 thoughts on “Sundhedsstyrelsens markedsføring af Covid-vacciner har ført til politianmeldelse.

  1. Det er jo slet ikke sundhedsstyrelsens opgave at markedsføre medicinalindustriens tvivlsomme produkter, uanset om reklamen er saglig eller ej. Det er derimod sundhedsstyrelsens opgave at se sundhedssektoren efter i sømmene, men denne opgave udfører de på ingen måde, og resultatet er åbenlyst, folk dør som fluer af de ekstremt farlige ting vores læger sidder og pusher, og er en patient ramt af alvorlige bivirkninger er der ingen erstatning, lægerne lyver rutinemæssigt, og ankenævn og domstole giver altid lægerne medhold. og det koster i tusindvis af menneskeliv hvert eneste år.
    Da Peter Gøtzsche beviste at lykkepiller ikke har nogen som helst gavnlig effekt, men derimod slår i tusindvis af mennesker ihjel, eller gør dem så ulykkelige at de tager deres eget liv, så fjernede styrelsen ikke midlet, fra apotekets hylder, næe de skrev bare “pludselig død” på listen over kendte “bi”virkninger. og så fortsætter salget ellers ufortrødent, det udskrives til hvem som helst for hvad som helst. Sundhedsstyrelsen har mange menneskeliv på samvittigheden.

  2. Man hører læger på tv sidde og sige “ja der dør godtnok nogle tusinde, men der er også mange der føler sig hjulpet, og angst/depression kan være invaliderende” ja det er meget muligt, men for det første udskrives det til hvem som helst, jeg fik det på Smertecentret hvor jeg blev henvist for at få behandlet mine kroniske smerter, nu har jeg langt flere smerter, og fejler flere livstruende ting, som alle står på listen over kendte “bi”virkninger, for i virkeligheden er der jo ikke noget der hedder “bivirkninger” det er jo alt sammen virkninger, men de uønskede virkninger kalder man bare bivirkninger og så nægter samtlige læger ellers hårdnakket at patienten kan være ramt af dem “vi har aldrig oplevet det i vores karriere” og det har de jo så stadig ikke så de kan sige det igen til næste patient og næste igen, forøvrigt er det jo grotesk at domstole og ankenævn tager så usagligt et argument for gode varer. det er simpelthen LIVSFARLIGT at gå til lægen i dag, Peter Gøtzsche anslår at ca. 5000 dør af farlig medicin hvert år, jeg tror tallet er langt større, for det er jo så godt som umuligt at få anerkendt medicinskader. Til sammenligning døde der i 2018 172 personer i trafikken. Hvorfor vil danskerne ikke indse at vores sundhedsvæsen er så korrupt at det er direkte livsfarligt at gå til lægen ?

  3. På Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside stør der at 2500 er døde MED corona, og nedenunder står der så at de ikke er døde af corona, men af andre årsager.
    Det får altså styrelsen til at anbefale alle at holde op med at leve livet, spritte hænderne af (selvom det øger risikoen for infektioner, idet hænderne normalt er beskyttet af de naturlige bakterier, fjerner man dem bliver man naturligvis åben for infektioner, det har man vidst længe, spritten tørrer også huden ud så der kommer sprækker, hvilket øger risikoen for infektioner betrakteligt, og nu anbefaler de så alle, ja nærmest tvinger alle, til at deltage i et eksperiment, og lade RNA (den ene halvdel af DNA) ind i kroppen sammen med stoffer der får RNAet ind i kroppens celler, hvor cellen så skaber den anden halvdel så det bliver til DNA, altså fremmed DNA ind i kroppens celler. På danskerne som ikke engang vil have GMO i deres fødevarer, og så vidt jeg forstår er der allerede døde langt flere af den såkaldte “vaccine” end MED virusen.
    Jeg mener at samtlige ansatte i sundhedsstyrelsen bør sættes bag tremmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *