DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Speciallæge råber op: Vil have vaccinekampagne stoppet

1,396 Views

// DFF 18.06.2021

Læge advarer mod at mRNA-vaccinen imod Covid vil koste unge mennesker livet, og forlanger at især vaccinereklamerne, der er rettet imod samfundets unge, bliver trukket tilbage. I reklamerne lokkes unge nemlig med overskriften: ”Kom tilbage til det, du savner”, imens det underliggende budskab er tydeligt; nemlig at valget står imellem vaccination eller udelukkelse af fællesskabet.

Der er chokerende høje dødstal relateret til den nye corona-vaccine, som ret beset slet ikke er vaccine, men eksperimentel genterapi. En aktindsigt, der viser at 4415 er døde kort tid efter at de fik vaccinen – hvilket er langt flere end der er døde med COVID-19 – får speciallæge Henrik Dietz til advare imod vaccinen. Han mener at det især er uetisk at presse unge til at tage vaccinen, og forlanger at kampagnen for vaccinerne trækkes tilbage.

Samtidig nævner han Nürnbergkonventionen, der fastslår, at ”ingen må trues til at modtage medicinsk behandling”. Denne lov er et dyrekøbt levn fra tiden efter 2. verdenskrig, og speciallægen adresserer regeringens vaccinekampagne som ”propaganda”, der lige netop presser unge til at lade sig vaccinere.

Han udpensler det uetiske i at lægge pres på aldersgrupper, som ikke er i fare for at dø af Covid, men som omvendt risikerer liv eller helbred ved Covid-vaccination.

Det er ”åbenlyst, at kampagnen ikke handler om sundhed”, skriver Henrik Dietz i sit debatindlæg, der d. 2.juni blev bragt i Jyllands Posten. Læs indlægget her:

https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE13018358/sundhedsstyrelsen-skal-traekke-kampagne-tilbage/?fbclid=IwAR04OBIfdhw9_JclGlH6XCFG2yylS5VEe8O10ID8HBUMyCDhkJqUgaN3lHE

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *