DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show. Episode 2. Hvordan afhjælpes psykisk sygdom med holistisk medicin?

159 Views

// DFF 7 juni 2021


Hvad er lægens rolle i dag og hvordan kan man afhjælpe psykisk sygdom? Søren taler om de forskellige sindssygdomme og hvordan den kemiske medicin ikke hjælper de syge, men blot fjerner “dårlig opførsel” og ender med at skade de individer, der så hårdt har brug for at komme sig, så de kan fungere og dermed nyde at være til gavn og glæde for dem selv og for verden.

I programmet gennemgås også fordelene ved at afskaffe den moderne kemiske medicin og erstatte den med helbredelse gennem selvudviklende holistisk medicin. 

Der kastes lys på hvordan coronakrisen er et eksempel på kollektivt vanvid, hvor hele verden tilsyneladende tror på en falsk pandemi.

Bogen “Principles of holistic psychiatry” som Søren omtaler i programmet, kan downloades her:https://www.researchgate.net/publication/313477365_Principles_of_holistic_psychiatry_A_textbook_on_evidence-based_holistic_medicine_for_mental_disorders/link/589c1cbc458515e5f454a38b/download

Om programmet:I “The daily show” tales der om det allervigtigste i livet: Sand lykke, fysisk og psykisk sundhed og om hvordan vi kan gøre gavn i verden, gennem vores sande talenter. Se med LIVE – de fleste dage – fra kl 9.00 – 9.45 på www.twitch.tv/danmarksfriefjernsyn og den redigerede episode kan senere ses på: www.danmarksfriefjernsyn.dk

Vil du støtte DFF? Så kan du gøre med mobilpay eller kontooverførsel:Mobilepay: 434193. Kontonummer: 9570 13196710. Tusind tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *