DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Verdenssituationen: Tiltagende statscensur af videnskaben, PCR-testen,immunforsvaret og Covid-vaccinernes dødelighed.

417 Views

// DFF 2021

Verdenssituationen: Tiltagende statscensur af videnskaben, PCR-testen,immunforsvaret og Covid-vaccinernes dødelighed.

Søren Ventegodt og Line Lauridsen 
D. 05.06.2021

Episode 3.

Tiltagende statscensur af videnskaben og “uønskede” holdninger blandt offentligheden. PCR-testen, immunforsvaret og Covid-vaccinernes dødelighed. Hvad har det, som ligner et verdensbedrag, at gøre med de sidste to årtiers NATO-krige, hvor kan man se sammenhængen, og hvorfor er vi ved at indføre industrimagtens politikker imens Covid-19 indtil nu ikke er blevet isoleret? Søren Ventegodt og Line Lauridsen taler om verdenssituationen d. 05.06.2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *