DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

I samtale. Jim Visionær Kristensen og Manitou Marion Birkedal – Episode 9.

496 Views

// DFF 2021

Men in Black har på én og samme tid været en samlende og polariserende bevægelse blandt de strømninger i samfundet, som har vist sig skeptiske overfor covid-politikken. Men hvem er Men in Black, hvad er deres vision, og hvorfor fremsatte initiativtagerne ikke en ideologi til at starte med? 

Jim Visionær Kristensen fortæller om gruppens opstart og alsidige sammensætning, om politiets brutalitet, og om hvordan demonstranter har fået sigtelser for de samme kastede øldåser. 

I samtale med journalist Manitou Marion Birkedal fortæller han om, hvordan de etablerede mediers stempling af MiB er ligeså misvisende som så meget andet af det, de ellers har bragt på deres forsider gennem det forgangne covid-år. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.