DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Ekstremt høje dødstal efter eksperimentelle vaccinationer

2,403 Views

// DFF 08.06.2021

EMA – Det Europæiske Lægemiddelagentur udgav d. 8. maj en chokerende rapport, der berettede om registrering af 10.570 dødsfald og 405.259 tilskadekomne efter vaccinationer med de fire Covid-19-vacciner, der er på markedet.

Pfizer-vaccinen har ført til 5.368 omkomne og 170.528 tilskadekomne, hvilket samlet set udgør næsten 50 % af skaderne fra de fire vaccinetyper. Moderna-vaccinen kommer som nummer to med 2.865 omkomne og 22.985 skader. Dette er 78% af antallet af døde efter Covid-vaccinationer i Europa.

Det fremgår endda af en rapport fra amerikanske CDC (US Center for Disease Control) at hele 38% er omkomne inden for 48 timer efter vaccinationen. Det betyder at blot de sidste 5 måneders vaccine-relaterede dødsfald er højere end de sammenlagte vaccine-relaterede dødsfald, der i USA er sket over de sidste 20 år.

Kritikere af Covid-vaccinationerne antager, at dette blot er toppen af isbjerget, eftersom underrapportering af vaccineskader ikke er et sjældent fænomen. Men på trods af faren for underrapportering, så overgår de hidtil over 10.000 officielle Covid-vaccinerelaterede dødsfald alt, hvad verdenssamfundet før har været vidne til, i henhold til vaccineskader.

Især de vacciner, der beror på mRNA-teknologien, vejer tungt i statistikkerne. Det norske medie steigan.no har bragt en analyse af skaderne efter hver af de fire tilgængelige Covid-vacciner.

Læs mere her: https://steigan.no/2021/05/skyhoye-og-underrapporterte-dodsfall-for-mrna-vaksinene/?fbclid=IwAR0Ajy28Sk26hp287mzbtQay5xA96f36wAfjOaF2cMPXlnM6sBubQga2ops

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Ekstremt høje dødstal efter eksperimentelle vaccinationer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *