DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Læge: COVID handler ikke om virus, men om vacciner

1,545 Views

// DFF 04.06.2021

Foto: Youtube screenshot.

Endnu et stort navn inden for lægeverdenen udtrykker bekymring over den igangværende covid-vaccination af næsten hele Jordens befolkning. Peter A. McCullough er medicinsk specialist, akademisk læge og kardiolog. I et nyt interview rejser han rungende kritik af myndigheders pres på indbyggere i alle lande.

Ét er, at verden hidtil aldrig har set en effektiv vaccine imod åndedræts virus.

Hvad mere er, så har virologer og forskere over hele verdenen advaret om, at den nye vaccine-teknologi medfører en snæver form for immunitet.

Værre endnu, så blev idéen om masse-vaccination markedsført efter kun to måneders data-indsamling, der kunne give viden om Covid-19. Stiftelser og institutioner som WHO, FDA, Det hvide Hus, Bill & Melinda Gates Foundation, CDC, NIH er alle massive vaccine-interessenter, siger McCullough, og mener at hele kan meget vel føre til et absurd scenario, hvor folk bliver vaccineret imod noget, som ikke længere eksisterer.

Men det er især haste godkendelserne, og vaccine producenternes ansvarsfradragelser, der er grund til lægens bekymringer.

Ligenu er der registreret 10.000 vaccine-relaterede dødsfald i Europa, hvoraf de fleste er døde to-tre dage efter vaccination. I USA er der optalt over 4000 dødsfald og mere end 10.000 indlæggelser, vel at mærke imens vaccine programmer tidligere er blevet stoppet på baggrund af langt færre tilskadekomne.

Når der samtidig er tale om en helt ekstraordinær situation, hvor samtlige vaccineproducenter fritages fra ansvar – helt i strid med alle hidtidige regler – konkluderer McCullough at verden aldrig har været vidne til en lignende medicinsk skandale. Historien bliver blot endnu værre af, at påskuddet var de 60.000 covid-omkomne i USA, hvoraf 85%, ifølge McCullough, kunne være forhindret med tidlig behandling og forebyggelse.

Alt dette får ham til åbent at spekulere på, hvad der i virkeligheden ligger til grund for dette globale vaccine-hype, hvor folk oven i købet presses på deres levebrød. Er der mon tale om en kontrol-agenda, hvor vaccinationerne i virkeligheden handler om at få alle befolkninger registreret i en kæmpe database? Hvorfor lægges der pres på selv de mennesker, der har kommet sig efter covid?

Han citerer journalist Whitney Webb for udtalelsen om, at Covid ikke handler om virus, men om vacciner.

Peter A. McCullough slår fast at han, som læge, ikke kan anbefale vaccinerne på baggrund af den foreliggende sikkerhedsdata. Og det gælder både Johnson & Johnson, Moderna og Pfizer, siger han, imens han giver udtryk for at rigtig meget tyder på, at covid-vaccinationerne slet ikke handler om immunitet.

Lyt til interviewet her:

https://rumble.com/vhp8e1-massive-world-renowned-doctor-blows-lid-off-of-covid-vaccine.html

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *