DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Forsker kalder test strategien for ”det rene vanvid”

451 Views

// DFF 03.06.2021

”Det er det rene vanvid, og der er ingen evidens for at det virker”, siger professor Peter Kamp Busk om den danske beslutning om at fortsætte den nuværende teststrategi.

I øjeblikket gennemføres der ca. 750.000 covid-test om dagen, og det koster skatteyderne omkring 2 milliarder kroner om måneden.

Og dette er til trods for at professoren, efter at have analyseret danske tal, ikke kan se en sammenhæng mellem smittetallet og antallet af PCR-test, der foretages. Ud over at han er professor i molekylærbiologi, har Peter Kamp Busk forsket i testning i mange år.

Allerede tilbage i september betegnede overlæge og lektor Gitte Kronborg massetest-strategien som ”et ressourcespild”.

Planerne om at fortsætte testning af folk uden symptomer, er angivet i et notat fra Justitsministeriet. Rasmus Jarlov fra De Konservative skriver på Twitter at ”al rationalitet er væk.”

Det oplagte spørgsmål, som næsten ingen forskere eller politikere tør svare på, er, hvem der i virkeligheden har gavn af test politikken.

Læs mere her:
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13017204/professor-maaber-over-danmarks-milliarder-til-test/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.