DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Toppolitiker og læge er betænkelig ved den nye vaccine

746 Views

// DFF 28.05.2021

Foto: Karl R. Lilliendahl, norden.org

Færøernes udenrigsminister, Jenis av Rana, går imod opfordringerne til at lade sige vaccinere mod Corona. Han har meldt offentligt ud at han ikke ønsker at tage den nye vaccine mod corona, fordi han er betænkelig for vaccinens langtidsbivirkninger. 

Han deler denne betænkelighed med mange andre læger og med nogle af verdens førende forskere i immunologi, der har advaret mod denne ”vaccine” teknologi.  

Hans udmeldinger skaber uro i det færøske landsstyre. Lagmanden Bárður á Steig Nielsen udtaler til pressen, at det er ”forstyrrende” at Jenis går ud med sin holdning. Og Aksel V. Johannesens, udskammer Jenis for hans mening og bruger nedsættende ord om sin partifælle. 

Jenis selv holder fast på, at der er alt for lidt viden om de langsigtede konsekvenser ved de nye vacciner. Han siger, at eksemplerne på at visse vacciner er sat i bero er et tegn på, hvor usikker covid-vacciner er. 

Udover at være politiker, har Jenis en medicinsk baggrund og har også tidligere offentligt udtalt, at han ikke synes at folk burde tage imod influenza-vaccinen.
Han udtaler også, at han respekterer det valg, som folk nu engang tager. Men alene disse udtalelser ser ud til at være nok til at udløse massiv kritik fra Færøernes landsstyre. 

Læs også: 

Kim Varming anfægter pandemi og vaccine  

SSI benægter vaccinefare 

OOC kræver et totalt stop for den nye vaccinationer 

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *