DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Den 2. Internationale Corona Konference afholdes d. 26. og 27. juni 2021 på Israels Plads, København og sendes LIVE på Danmarksfriefjernsyn.dk

649 Views

// DFF 27.05.2021

Danmarks Frie Fjernsyn har lige afholdt en vellykket Corona-konference, som blev sendt live fra Nytorv i København, på trods af mærkbar modstand imod initiativet.  

Den succesfulde konference fortsætter og datoerne for den anden Internationale Corona-konference er allerede sat; det bliver i weekenden d. 26. og 27. juni 2021, denne gang live fra Israels Plads i København.

Med nøgterne oplæg og perspektivrige debatter, vil konferencen bringe os så tæt på den videnskabelige sandhed om corona, som muligt. I DFF glæder vi os til at byde velkommen til endnu en række af forskere og fagfolk, som har vilje og evner til at komme til bunds i emnet. Og vi glæder os til igen at være platform for tidens vigtigste videnskabelige arbejde.

Optagelserne fra den første Internationale Corona-konference vil meget snart kunne ses her på DFF’s hjemmeside – så hold øje – og sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 26. og 27. juni 2021, til den anden Internationale Corona-konference. 

Program følger snarest. 

Læs mere: Konklusion fra den 1. Internationale Corona Konference

Leave a Reply

Your email address will not be published.