DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Nu kommer den videnskabelige sandhed om corona” alligevel! Konferencen bliver afholdt som planlagt.

3,749 Views

// DFF 15.05.2021

Efter et angreb på den videnskabelige konference d. 17. og 18. maj, arrangeret af OOC og Danmarks Frie Fjernsyn, står det nu helt klart at konferencen alligevel finder sted.

Efter trusler imod de 12 topforskere, der optrådte i det oprindelige program, og som ved at fusionere deres indsigt skulle have bragt os tættere på ”den videnskabelige sandhed om corona”, trak de fleste sig fra konferencen, og samtidig fra muligheden for at lade deres viden komme offentligheden til gode. Hændelsen tydeliggør et centralt og afgørende – men fortiet – strukturelt problem i videnssamfundet.

Alligevel har en del forskere besluttet at gennemføre deres taler, og flere har siden sluttet sig til. Det nye program omfatter blandt andet internationale Dr. Andrew Kaufmann og Dr. Michael Palmer, og flere danske læge- og sundhedsfaglige stemmer.

Konferencen finder sted som planlagt, og samfundets store behov for denne og lignende begivenheder står endnu mere klart frem end før.

Følg med direkte fra Nytorv d. 17. og 18. maj, eller følg med via livestream fra Danmarksfriefjernsyn.dk.

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Nu kommer den videnskabelige sandhed om corona” alligevel! Konferencen bliver afholdt som planlagt.

  1. Det glæder mig meget at der er kyndige, som vover halsen.

    Min daglige kontakt med mennesker i mange forskellige lande, har overbevist mig om at en meget stor del af selv veluddannede mennesker er næsten blottet for saglig viden om både Corona og The Great Reset, samt yderligere emner, som alle har meget stor betydning for vores trivsel og fremtid.

    Endnu engang, tak til Danmarks Frie Fjernsyn og håber at dette vil smitte af i mange andre lande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *