DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

International corona konference under angreb

2,165 Views

// DFF 11.05.2021

Mandag- tirsdag 17-18 maj kl. 9.00-15.00 afholdes ”1st International Conference on COVID-19” i København med deltagelse af en række ledende forskere fra hele verden. Konferencens formål er at bringe den videnskabelige sandhed om corona til verden. 

Blandt de eksperter der har sagt ja til at medvirke i konferencen er Professor Dr Med Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Ulrike Kämmerer, Prof. Dr. Harald Walach, Prof. Dr. Christof Kuhbandner, Professor Dr. Martin Haditsch, Dr. Wolfgang Wodarg, Professor Dr. Dolores Cahill, Dr. Mike Yeadon, Professor Dr. Andreas Sönnichsen, Dr. Reiner Fuellmich, og Dr. Renate Holzeisen

Konferencen er imidlertid kommer under pres, fordi der er kommet trusler om afskedigelse af forskerne, hvis de deltager i konferencen. Konferencens moderator, professor Sucharit Bhakdi fra Tyskland, forfatter til bestselleren ”Corona: False Alarm?”, tager truslerne meget alvorligt, og anbefaler nu forskerne ikke at deltage, fordi han vurderer at det kan få alvorlige følger for dem. 

Konferencen arrangeres af det danske ”Forskningscenter for Livskvalitet” med lægen Søren Ventegodt i spidsen; den er sponseret af OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – og bringes live på www.DanmarksFriefjernsyn.dk

Søren Ventegodt siger at konferencen afholdes som planlagt, men at det på nuværende tidspunkt er usikkert hvor mange eksperter der kommer til at deltage. 

Read more about the Conference and it’s Programm here:

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

2 thoughts on “International corona konference under angreb

    1. Yes, but the informations are wrong. Many people are trying to correct it. Wikipedia is run by the pharmaceutical industry it seems and everything about scientific complimentary medicine is deleted and all the researchers in holistic medicine are framed. Søren Ventegodt is a fully licensed medical doctor and famous researcher in evidence based medicine, who has deposited his license to be the leader of the OOC.one.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *