DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Overlæge kræver omgående afskaffelse af coronapasset

5,151 Views

// DFF 07.05.2021

Foto: Twitter

Søren Schifter, som er overlæge i klinisk fysiologi, er hovedstifter i nyt borgerforslag om coronapassets afskaffelse.

Kim Varming, som igennem mange år har været ledende overlæge på Aalborg Universitetshospital, og som er ekspert i immunologi, er en af de andre initiativtagere bag forslaget.

Sammen med Christian Bjørnskov og Niels Jacob Bundgaard Nielsen, pointerer de i forslaget, at beslutningen om coronapas bl.a. medfører diskrimination, kompromitterer datasikkerhed, og bevirker en ”unødvendig overregistrering” af borgernes adfærd.

”Der foreligger således ikke et rationelt grundlag for indførelse af et coronapas, men gener og ulemper er betydelige. – Beslutningen om etablering af et coronapas skal derfor straks ophæves” er ordlyden i forslaget, der, hvis det samler et tilstrækkeligt antal underskrifter, vil betyde at Folketinget skal tage stilling til sagen.

Forslaget fik en forrygende start, og havde efter kun to dage 3000 støttende underskrifter. Det skal imidlertid nå op på 50.000 støtter for at blive behandlet i Folketinget.

Her kan man skrive under på borgerforslaget:

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-07983&fbclid=IwAR3k1GsPTmI5vh1UZ7gj5vTpPttGXOelNdONZlGyvMPWhfnp-oSzzdUBmbA

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Overlæge kræver omgående afskaffelse af coronapasset

  1. Come on, få nu nogle dele knapper til andre end de fascistiske sider.
    Der er trods alt og masser af liv og brugere på MeWe og Gab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.