DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Skjulte globale organisationer presser på for at lukke for info om vitaminer i relation til covid

930 Views

// DFF 06.05.2021

Foto: www.mercola.com

Dr. Joseph Mercola, som er forfatter og fortaler for alternativ medicin, presses til at lukke ned for websider, der indeholder information om vitaminer i relation til COVID-19.

Selvbestaltede Organisationer- Grupper som CSPI ; Center for Science in the Public Interest, HealthGuard og CCDH;Center for Countering Digital Hate, er nogle af de kræfter, der står bag. Disse tre organisationer har alle tætte relationer til Bill Gates, og har fuld økonomisk opbakning fra mange-milliardæren.

CSPI har partnerskab med Bill Gates i hans stiftelse ”Alliance for Science.” HealthGuard er en niche til NewsGuard, som er en fond til Pharma-fonden; Public relations Company; Public Groupe, som er med i World Economic Forum. HealthGuard er også partnere til Gate’s microsoft Company, en del af ‘Drug advertising’, websider som WebMD og Medscapes.

Ydermere er HealthGuard også med i CCDH; Center for Countering Digital Hate. CCDH har lange tråde ind i regeringer og globale tænketanke, som bl.a. for nyligt har fået stemplet folk, der sætter spørgsmålstegn ved COVID-19-vaccinerne, som en national sikkerhedstrussel.

CCDH har offentliggjort en liste med navne på dem, de mener er 65% ansvarlige for misinformation vedrørende COVID-19 vacciner på de digitale sociale medier. Disse skal derfor stoppes på de sociale medier – rationalet er altså, at de gøres tavse ”for folkets bedste”.

Den 8.april 2021 skrev Washington Post lidt om dette: ‘Calling on Facebook and Twitter to ban the ‘Anti-waxxers’ identified by the CCDH. – ‘The solution is not complicated. It’s time for facebook CEO Mark Zuckerberg and Twitter CEO Jack Dorsey to turn off this toxic tap and comepletely remove the small handfull of individuals spreading this fraudulent misinformation’.

Dr.Joseph Mercola er en af dem, der er blevet presset hårdt af CCDH, og på nuværende tidspunkt, ser sig nødsaget til, at lukke sine sider ned. Dr Mercola meddeler at hans artikler om vitamin D og C, Zink og Melatonin, der kan beskytte mod virus, nu er fjernet. Han er gennem længere tid blevet miskrediteret, og betragtes pt som en trussel pga sine artikler på sociale medier.

I hans analyse af situationen beskriver han blandt andet, at kritikere bliver anset som så stor en trussel, at det bliver betragtet og behandlet som terrorister i en cyberwar.

Læs Dr.Mercola’s analyse her:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/05/04/removing-articles-related-to-vitamin-d-c-andzink.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *