DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Pressemeddelelse fra DFF 1 maj 2021:

482 Views

Danmarks Frie Fjernsyn sender TV live for første gang 1 & 2 maj – med tilladelse fra Politi og Kommune – større bliver det vist ikke!Danmarks Frie Fjernsyn går i luften med LIVE TV fra Nytorv lørdag d. 1. maj og søndag d. 2. maj!

Der vil være Børne/Unge-TV fra 12 – kl 16:00, hvorefter programmet erfyldt op med tiltrængt samfundsdebat og udsendelser om verdenssituationen indtil


kl 22.  

Der vil bl.a. være interviews med jurist Mikkel Kaastrup om Tryghedsloven, og Niels Christensen vil rapportere fra Nordjylland om mink skandalen, og om de store konsekvenser, som den har medført for minkavlerne.  

Derudover vil der være en lang række berigende samtaler med udvalgte personer, som sætter den aktuelle verdenssituation under dybsindig analyse.  

TV-stationen er ét af flere bidrag til den frie og uafhængige journalistik, som vi for tiden ser fremkomsten af i Danmark. Danmarks Frie Fjernsyns formål er at nuancere covid-narrativet, såvel som at udvide horisonterne i den gængse politiske debat.   Samtidig starter TV-Skolen, som her d. 1. maj byder velkommen til et nyt hold af medie-journalist/TV-afvikler elever. TV-Skolens formål er at uddanne frit tænkende journalister, som i fremtiden kan slås for demokrati, retfærdighed, velfærd og frem for alt fornuft.  

Se mere her: https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/tv-skolens-program/  

Det bliver et brag af en weekend for Danmarks Frie Fjernsyns seere, og det stopper slet ikke her – i de kommende uger sender vi adskillige perspektiverende og politisk udfordrende programmer for både børn og voksne.  

Vi sender onsdag til fredag kl 16 – 22. Lørdag og søndag kl 14 – 22. NU på lørdag fra kl 12-22.  

Alle er velkomne til at være med på Nytorv og overvære live-udsendelserne, uden at tænke over forsamlings begrænsende covid-restriktioner. Arrangementet er lovligt anmeldt som meningsdannende begivenhed.  

Følg med i vores DIREKTE TV på www.danmarksfriefjernsyn.dk

Se program her.

Venlig hilsen  

DFF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *