DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

FRIHEDSBEVÆGELSENS FÆLLESRÅD UDGIVER “JEG ER FRITAGET” APP

1,806 Views

// DFF 1. maj 2021

Billede: Nu kan du nemmere gå på restaurant uden at skulle testes.

Frihedsbevægelsens Fællesråd har 1.5.2021 udviklet en app kaldet “JEG ER FRITAGET”.

Appen er udviklet til folk der ønsker at kende gældende regler for fritagelse af brug af mundbind, visir, test og coronapas så man nemt og hurtigt kan undersøge og dokumentere sine rettigheder.

Appen er udviklet i samarbejde med jurister og advokater og opdateres løbende.

Foreløbigt er appen gratis tilgængelig i hjemmesideformat her: fritaget.fbf.one

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

7 thoughts on “FRIHEDSBEVÆGELSENS FÆLLESRÅD UDGIVER “JEG ER FRITAGET” APP

 1. Jeg kan ikke finde appen på playstore?
  Er den kun til Iphone?
  Kan jeg få den til min android?

  Mvh. Mette Lise

 2. Tak for dette initiativ, og jeg vil gerne benytte mig af retten til at være fritaget.
  Men jeg benytter ikke en mobil telefon med mulighed for app.

  Hvad kan jeg så gøre og jeg har heller ikke printer i hjemmet men kan evt. printe et dokument hos en fotohandler, hvis det er nødvendigt.
  Mvh
  Marianne Spanget

 3. Jeg skrev til mit fitness center, og de var bekendt med muligheden for fritagelse, så jeg skulle bare komme. Så vidt så godt. Nu hørte jeg lige i regionalradioen at politiet vil til at tjekke fitness centre her på fyn og ifølge udsendelsen var deres krav om retmæssig fritagelse en lægeerklæring. Jeg ved at app´en grundlæggende fritager besøgsstedet for ansvar, men er der tilføjet et krav om lægeerklæring som person, ved fritagelse? Politiet har jo ofte sagt ting vedr. corona, der er usandt, men samtidig kommer der jo hele tiden nye retningslinjer, så ville lige sikre mig den sidst kendte viden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.