DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Tvangsvacciner er “nødvendige i et demokratisk samfund” og “begrænser ikke menneskerettighederne” ifølge afgørelse ved EU-domstol.

710 Views

// DFF // 23/04/2021

 Oversat uddrag af RT´s artikel  8.4.2021:

”At børn får vacciner for almindelige sygdomme er “nødvendigt i et demokratisk samfund og er i deres bedste interesse” blev torsdag d. 8.4.2021 afsagt i en dom fra den Europæiske Menneskerettighedskommission, ECHR.

Det er første gang ECHR har afsagt dom over tvangsvaccinationer til børn for almindelige sygdomme. Sagen handlede om love i Tjekkiet som kræver at skolebørn skal vaccineres imod sygdomme som kighoste, tetanus og mæslinger.

Videnskabsfolk, der er stærkt kritiske over for corona vaccinerne (gen terapien) fordi de finder at de er både unødvendige og farlige, bekymrer sig over udviklingen; mange uafhængige forskere har nu udtalt at WHO og dermed verden er blevet overtaget af medicinalindustrien, og at det på sigt vil skabe store problemer for befolkningens helbredstilstand at lægevidenskaben ikke længere lægges til grund ved politiske beslutninger om folkesundheden.

Læs hele artiklen her (engelsk):

https://www.rt.com/news/520459-echr-czech-mandatory-vaccines/?fbclid=IwAR35jE9ovc7P8394jIVzCFpQt4sZcvJR5c_Ni5r10Q-PQSq5RUUOFpy3eZM

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Tvangsvacciner er “nødvendige i et demokratisk samfund” og “begrænser ikke menneskerettighederne” ifølge afgørelse ved EU-domstol.

  1. Bl.a. dérfor kan vi på ingen måde stole på det såkaldte retssystem, Søren.

    Hvis vi naivt tror, at dén del på magisk vis ikke også er blevet overtaget og styres med hård hånd, så rammer det desværre kun os selv i den sidste ende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *