DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Reiner Fuellmich i ny video om status i “Nuremberg 2.0” processen mod WHO og flere nationalstater.

1,748 Views

// DFF // 23/04/2021

I denne video fra 1.4.2021 interviewer sydafrikanske Jerm Warfare den tysk-amerikanske topadvokat Reiner Fuellmich, initiativtager til Corona-undersøgelseskomiteen, vedrørende den aktuelle status i komiteens arbejde med at anlægge massive, civile søgsmål med erstatningskrav mod WHO og flere regeringer for, hvad Reiner Fuellmich kalder “den største forbrydelse mod menneskeheden nogensinde”. Retssagen bliver ifølge Reiner Fuellmich at ligne ved Nürnberg-processen, hvorfor han kalder det “Nuremberg 2.0”.

Reiner Fuellmich kalder Covid-19 situationen for en “PCR-pandemi” idet han forklarer, hvordan han, bakket op af et stort antal top videnskabsfolk fra hele verden, ser testen afsporet fra sit oprindelige formål og brugt til at skabe falske positive coronatilfælde. 

Jerm Warfare stiller her spørgsmål:
https://jermwarfare.com/blog/reiner-fuellmich-who 

Hvis du ønsker at læse mere om Reiner Fuellmich og coronakomiteens arbejde, henvises der til denne transkribering af Reiner Fuellmich´s egne ord, https://lexmaxims.files.wordpress.com/2021/03/transcript-testimony-reiner-fuellmich-.pdf
som vi her bringer et uddrag af, oversat til dansk:.

“Denne coronakrise må, ifølge alt vi ved i dag, omdøbes til “corona skandalen”, og de ansvarlige må retsforfølges og stævnes i civile søgsmål. På det politiske plan må alt gøres for at undgå at nogen nogensinde igen vil få en så enorm politisk magt således at de kan bedrage menneskeheden eller prøve at manipulere os med deres korrupte agenda. Derfor vil jeg nu forklare hvordan et internationalt netværk af advokater vil føre den største erstatningssag nogensinde. Corona-bedrageriskandalen har udviklet sig til den formentlig største forbrydelse mod menneskeheden nogensinde. Forbrydelser mod menneskeheden blev første gang defineret i forbindelse med Nürnberg-retssagerne efter 2. verdenskig, det vil sige, da de forholdt sig til de største af krigsforbryderne i det 3. rige. Lovgivning vedrørende forbrydelser mod menneskeheden sker efter sektion 7 af The International Criminal Code.”  

Her link til dokument (forkortet og på tysk) fra coronakomiteens stiftelse 14. september 2020: https://alethocracy.files.wordpress.com/2020/09/kurzbericht-corona-ausschuss-07-09-2020.pdf

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *