DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Florida-guvernør forbyder Covid-19 vaccinepas

647 Views

// DFF // 23/04/2021

Oversat uddrag fra CNN´s artikel 3.4.2021: 

Individuelle Covid-19-vaccinationsoptegnelser er private sundhedsoplysninger og bør ikke tvinges ud i offentligheden. De såkaldte Covid-19  vaccinepas indskrænker individuel frihed og vil skade patienters ret til privatliv Siger Floridas guvernør Ron DeSantis.

Fredag  d. 2.4.2021 underskrev DeSantis en “Executive order” som forbyder indførelsen af vaccinepas i Florida. Ordren forbyder ethvert regeringsorgan at udstede vaccinepas og afskærer enhvert firma eller forretning fra at afkræve et sådant. 

DeSantis nævnte bekymringer i forhold til friheds- og privathedsrettigheder som den primære årsag til afgørelsen idet han fremfører, at implementering af tvungne vaccinepas vil skabe to klasser af borgere, baseret på vaccinationer.” 

Læs hele artiklen her (engelsk)

https://edition.cnn.com/2021/04/03/us/florida-covid-vaccine-passport-ban/index.html

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.