DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

USA: Flere vaccine-dødsfald på tre måneder end der har været igennem de sidste 10 år

1,021 Views

// DFF // 22/04/2021

USAs Center for Disease Control and Prevention (CDC) har offentliggjort data, somviser, at 1755 mennesker erdøde af vacciner imod Covid-19 vaccinen indtil nu(31.3.2021). De seneste 10 år er der blevet optalt 994 vaccinedødsfald. Antallet af omkomne som følge af COVID19-vaccination er altså langt højere end antallet af vaccine-dødsfald, der er indberettet igennem de seneste 10 år. Dette skriver BL, der også beretter om rapporter om tusindvis af andre helbredstruende bivirkninger af covid-19 vaccinationerne.

Ifølge oplysningerne fra CDC´s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), er der 1755 omkomne, hvoraf 1431 varfolk over 65 år.

De 938 dødsfald skete som følgevirkning af Moderna-vaccinen, og øvrige822 er Johnson & Johnson-laboratorierne ansvarlig for.

CDC oplyser, at over55 millioner mennesker i U.S.A. har modtaget Covid-19-vaccinen indtil videre.
På trods af, at dette antal kun repræsenterer 0,003% af det totale antal vaccinerede, er det 71 gange højere end det samlede antal vaccinedødsfald i USA i de sidste 10 år.

Det Europæiske Medicinalagentur (EMA) har indtil videre indberettet over 2700 dødsfald som følge af vaccinen. Tidligere i marts bragte lokale nyheder historien om en svær allergisk reaktion på Johnson & Johnson´s vaccine, der ramte en mand fraGoochland County, Virginia, Richard Terrel. Hanshud skallede helt af som følge af baccinen.

“Det hele gik så hurtigt. Min hud skallede af”, sagde Terrell. “Det skaller stadig af min hånd nu”.

“Jeg begyndte at føle lidt ubehag i min armhule og så et par dage senere begyndte jeg at få et udslæt som hævede og min hud blev rød”, oplysteTerrell.

“Det stak, brændte og kløede. […] Når jeg bøjede mine arme eller ben, var det meget smertefuldt, for eksempel i knæhasen fordi huden var opsvulmetog gned mod sig selv”

Læs hele artiklen her (Engelsk):
https://m.thebl.tv/us-news/more-people-died-from-vaccines-in-the-last-three-months-than-in-the-last-decade-official-data-shows.html

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *