DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Længe før pandemien har europæiske planer om vaccinepas været klar.

1,195 Views

// DFF // 22/04/2021

Dr. Rath Foundation 2.4.2021:

Oversættelse af uddrag fra den engelske artikel:

“Imens verden bliver fortalt, at såkaldte vaccinepas er nødvendige for al international rejseaktivitet og i mange lande også for at komme ind i forretninger, restauranter, barer, fitness centre, hoteller samt til koncerter og sportsbegivenheder bliver vi givet det indtryk, at det alt sammen er et direkte resultat af coronaviruspandemien. I Europa imidlertid, som huser 8 ud af de 10 førende vaccineeksporterende firmaer, startede planlægningen af vaccinepas mindst 20 måneder før pandemiens udbrud. Det lader til, at pandemien forsynede politikerne med den “undskyldning”, de behøvede for at introducere ideen

[…]

Et forslag om vaccinepas blev for første gang udgivet af Europa-kommissionen d. 26. april 2018. Dokumentetroadmap document issued in early 2019 blev udgivet i en publikation med titlen Strengthened Cooperation against Vaccine Preventable Diseases, men udgivelsen fik ingen opmærksomhed i de etablerede medier. Dokumentet indeholder ellers specifikke informationer om, hvordan Europa-Kommission kan realisere forslaget om vaccinepas. Det fremgår ellers af dette ”roadmap”, at kommissionen ville undersøge mulighederne er at etablere en ”fælles vaccinekort/pasordning for europæiske borgere, som var “kompatibelt” med et elektronisk immunitets-informationssystem og anerkendt til brug på tværs af landegrænser.” Det fremgår også at planen stræbte efter at lovgivningen skulle implementeres i 2022.”

Læs hele artiklen her (engelsk):

https://www.dr-rath-foundation.org/2021/04/european-plans-for-vaccine-passports-were-in-place-20-months-prior-to-the-pandemic-coincidence/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

2 thoughts on “Længe før pandemien har europæiske planer om vaccinepas været klar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.