DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Domstol i Bruxelles kræver at Belgien skal ophæve alle corona-restriktioner indenfor 30 dage.

261 Views

DFF // 15.04.2021

Alle corona-restriktioner skal ophæves indenfor 30 dage, eftersom deres juridiske grundlag er utilstrækkeligt. Sådan lød afgørelsen fra en domstol i Bruxelles fra onsdag d. 14.4.2021. Beretningen kommer fra en artikel fra mediet Humans are free fra d. 12. 4.2021.

Belgiens tiltag i forbindelse med coronavirus er baseret på den civile sikkerhedslov fra 2007, som giver staten mulighed for at reagere hurtigt i usædvanlige situationer. Men nu har domstolen afgjort at disse love ikke kan retfærdiggøre de nuværende ministerielle bekendtgørelser i Belgien.

Læs mere her: https://humansarefree.com/2021/04/belgium-must-lift-all-covid-19-measures-within-30-days-brussels-court-rules.html

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *